Sastāvdaļas: Marinādei- sauss sarkanvīns kanēļa standziņa ingvers ķiploks rozmarīna zariņš Mērcei- marinādes šķidrums buljons saldais krējums puravs Gatavošana: Gaļu - liek lielā traukā, pievieno sastāvdaļas, liek ledusskapī uz diennakti. Izņem gaļu, apcep līdz nepieciešamajai gatavībai. Mērce - marinādi silda, nogaida līdz vārīšanās temperatūrai, pievieno saldo krējumu,buljonu, sagrieztu puravu. Pēc nepieciešamības blīvumam pievieno miltus kas atšķaidīti vēsā šķidrumā. Izkāš caur sietu. Pasniedz ar kartupelīšiem un svaigiem salātiem. 🌱 http://www.druskuapstajies.lv
| ← iepriekšējā | 20. no 31 | nākamā → |
