Oranžērija Ikdienišķi stāsti par draugiem.lv un mūsu draugiem
Marts, 2016

Atrasts draugiem.lv 5

Tikai pāris klikšķi un tepat, draugiem.lv, atradīsi daudz ko interesantu – aizraujošus stāstus, skaistas bildes vai lieliskus video. Šo visu mēs pamanījām Tavu draugu vai draugu draugu profilos. Ar ko dalies Tu?

Uz Munameģi aizbraukšu pati, bet aizved mani uz Malaiziju! Šobrīd portālā notiek spēle, kurā, krājot puzles gabaliņus, ir iespēja piedalīties loterijā un laimēt ceļojumu uz Malaiziju. Iespējams, tieši tāpēc mūsu uzmanību piesaista viss, kas ar to saistās. Draugiem.lv lietotājs Māris jau ir pabijis šajā brīnumainajā vietā, pakārdini sevi, paskaties, kā viņam tur gājis, ja patīk, tad izmanto iespēju ceļojumu uz Malaiziju laimēt, piedaloties spēlē.

Februārī draugiem.lv Mūzikas sadaļai ir pievienojusies apvienība The Kutus, kura izveidota jau 2007.gadā, taču no 2012.gada līdz šim laikam savu aktīvo darbību bija pārtraukuši. Mēs šajā mēnesī piedāvājam noklausīties viņu dziesmu „Nemaz jau tik vienkārši” un noskatīties tās videoklipu, kurā piedalās talantīgākie Dobeles sportisti.

Šo galeriju novērtēs jo īpaši tie, kuriem zirgi ir sirdij tuvi, bet patiesībā tie ir tik skaisti dzīvnieki un no bildēm izstaro īpašu enerģiju, ka tā varētu patikt ikvienam. Vai zināji, ka baltsirmos zirgus uzskata par Dieva izredzētiem vēstnešiem? Tas ir dzīvnieks, kas var būt gan draugs, gan arī dzīvības glābējs vai vienkārši krietns palīgs darbos.

239 cilvēkiem patīk

Vairāk