Oranžērija Ikdienišķi stāsti par draugiem.lv un mūsu draugiem
Septembris, 2015

Draugiem.lv 11 3

Tradīcijas ir tradīcijas pat tad, ja nedaudz dīvainas. Viena no draugiem.lv tradīcijām dzimšanas dienas, kas patiesībā ir agrā pavasarī, svinēt vasarās. Un kāpēc gan ne? Šajā vasarā jau 11 gadu draudzīgās vakariņas.

Agris Tamanis – viens no idejas autoriem, tās iedzīvinātājiem. Viņš savus cilvēkus spēj iedvesmot vēl joprojām, pats iedegas par portālu, tā darbību un attīstību. Tā ir māksla radīt un mīlēt to, ko esi radījis. 

Liene Grenevica -  draugiem.lv direktore, kura ne tikai svinēja portāla 11 gadu jubileju, bet arī apaļu un rosīgu gadu šajā amatā. Par Lieni tiešām var teikt, ka viņa ir kā mazs cinītis, kas gāž lielus vezumus. 

Guntars Meluškāns – Tev varbūt šķiet, ka viņu nepazīsti, bet tā nemaz nav, jo Guntars ir mūsu radošais direktors, katrus svētkus tieši viņš ir tas, kurš uzrunā draugiem.lv lietotājus. Sirds cilvēks, kurš māk atrast pareizos vārdus, kas pasaka galveno un aizkustina citus, liek aizdomāties. Viņš nav nekāds salkans pielīdējs, bet droši runā par lietām, problēmām, atklājot to būtību, bez čīkstēšanas. Spēj iedvesmot. 

Viena no vakara aktivitātēm bija izveidot sevi no plastalīna un atrast sev vietiņu improvizētajā draugiem.lv mājā. Kā simboliski ik dienas mēs visi kopā būvējam šo portālu, kur katram no mums ir sava vietiņa un nozīme. Kopīgi izveidotais mākslas darbs tika iemūžināts bildē un vienu dienu redzams draugiem.lv titullapā.

Un tad ir daudz vēl citu draugiem.lv darbinieku, kurus visu šoreiz vārdā nesauksim, taču vēl un vēl nebeigsim skandināt, cik prasmīgi un talantīgi viņi ir, darot katrs savu darbu – tie, kas atsaucas un uzrunā lietotājus, kas zīmē un rūpējas, lai portāls ir iespējami ērts un tīkams ikkatram, kas programmē, kas seko līdzi tam, kas notiek un meklē arvien jaunas interesantas idejas portālam, kas atrod labākos reklāmu risinājumus un ļauj šim portālam būt neatkarīgam. Nedrīkst aizmirst arī par tiem, ko cilvēcīgi varētu saukt par dzelžu puišiem, jo oficiālie amatu nosaukumi ir pārāk sarežģīti, viņi allaž rūpējas, lai pietiktu vietas katrai lietotāju bildei, dienasgrāmatas ierakstam un visam citam, ko redzam draugiem.lv. Paldies finanšu cilvēkiem, paldies tiem, kas rūpējas par ikdienas sīkumiņiem un arī tiem, kas māk atrast iespējams pašus labākos darbiniekus pasaulē. Novēlam lai arī Tev ir tāds darbs, kura dzimšanas dienas ir ne mazāk mīļas par savējām. Mēs tās gaidām un ar prieku svinam katru gadu.

Noskaties video: draugiem.lv pirms 10 gadiem

77 cilvēkiem patīk

Vairāk