Oranžērija Ikdienišķi stāsti par draugiem.lv un mūsu draugiem
Aprīlis, 2015

Tik dēļ jums, daiļās... 44

Sieviešu diena ir viena no tām, ap kurām ik gadu norisinās strīdi – vieni tajā saskata padomju tradīcijas, citi uzskata, ka ne jau nu sieviešu solidaritātes diena ir tā, kurā vīriešiem būtu puķes jādāvina, bet vairākums, pie kuriem sevi pieskaitām arī mēs, šo datumu izmanto, lai vienkārši iepriecinātu sievietes – bez ideoloģiskiem apsvērumiem un zemteksta.

Draugiem.lv vīriem un zēniem gatavošanās Sieviešu dienai norit īpaši saspringti, jo jādomā ne tikai par biroja dāmu, bet arī par visa portāla sieviešu iepriecināšanu. Mūsu īpašo sveicienu katrai portāla sievietei mēs izveidojām kopā ar vīru kori Gaudeamus. Jāatzīst, ka saņēmām ļoti daudz pateicības vēstuļu. Tātad ne velti strādājām. Par to prieks.

Birojā pirms Sieviešu dienas puiši pulcējas slepenās sanāksmēs, sazinās īpašā e-pastu sarakstē, kurā dalās ar idejām, sadala pienākumus un organizē savām meitenēm īpašo dienu. Viņas gaida un zina, ka šī diena būs īpaša.

Portāla sievietēm mēs šogad piedāvājām iespēju „pasūtīt” saviem vīriem un puišiem pārsteigumus, lai viņiem būtu mazāk jālauza galva, bet viņas saņemtu tieši to, ko vēlas. Mēs, protams, nezinām, cik daudz vīru šo informāciju izmantoja, bet tā jau ir viņu problēma – mūsu uzdevums piedāvāt.

Šogad mēs ieviesām arī sieviešu dienas kartītes. Jāatzīst gan, ka sievietes viena otrai tās sūtīja čaklāk, nekā vīrieši, tomēr kopumā tika nosūtīti vairāki miljoni kartīšu, tātad mūsu mērķis sasniegts.

Mēs paši šādos projektos allaž ar interesi sekojam līdzi, kura no mūsu piedāvātajām kartītēm vai dāvanām ir populārākā, bet kura iepatikusies mazāk. Oranžērijā jums ir unikāla iespēja iepazīties ar šo statistiku. 

Cik reizes nosūtīta katra kartīte

96 cilvēkiem patīk

Vairāk