Oranžērija Ikdienišķi stāsti par draugiem.lv un mūsu draugiem
Novembris, 2012

Ātruma pavēlnieki 5

Portāla veidošana ir komandas darbs. Ikvienam komandas dalībniekam jāzina ne tikai savs, bet arī kopējais mērķis un jāieliek sava artava tā sasniegšanai. Tas iespējams tikai saskaņoti darbojoties kopā ar pārējiem. Gluži kā 1. formulas sacīkstēs – ja kaut viens mehāniķis neizdarīs savu darbu, spēkrats trasē dosies bez riteņa vai ar pustukšu degvielas tvertni. Komandas darbā tikpat svarīgi kā pārzināt savu jomu, ir apziņa, ka vari uzticēties pārējiem. Lai uzticētos, kolēģis jāpazīst, turklāt ne vien profesionālās iemaņas, bet arī viņa cilvēciskās īpašības. Draugiem.lv regulāri rīko komandas saliedēšanas pasākumus. Mums ir tradīcijas, par kurām kādu citu reizi, bet šomēnes Ropažos - 333 trasē kopā ar Drošas braukšanas skolas speciālistiem mēs sapulcējāmies, lai noskaidrotu, kuri no mums ir labākie auto vadītāji.



DBS ir seni mūsu draugi un doma par kopīgu pasākumi lolota jau sen. Beidzot saņēmāmies un devāmies uz trasīti, lai kārtīgi izvizinātos, apgūtu drošas braukšanas iemaņas un, protams, lai sacenstos.

Sacensības norisinājās vairākās disciplīnās starp uz vietas izveidotām komandām. Disciplīnas – divi veiklības braucieni un sacensības kartingu trasē. Papildus – auto savaldīšana poligonā, kurā iebūvēts mehānisms, kas imitē auto izslīdēšanu. Šī disciplīna, protams, visiem patika vislabāk, bet kā tas izskatījās dabā, vari aplūkot pievienotajā galerijā.

Emocijas automašīnā

15 cilvēkiem patīk

Vairāk