Draudzīgs festivāls

Oficiālā lapa
Ieteikt
 2

Fotokonkurss "Labi darīts!"

Izsludinām labo darbu FOTOKONKURSU! Tas ir viens no veidiem, kā nopelnīt ielūgumus uz Draudzīgo festivālu 24.AUGUSTĀ Mežaparka Zaļajā teātrī.Skatīsimies un priecāsimies par saviem un citu labajiem darbiem un iedvesmosimies jauniem!


Ir vajadzīgs tikai nodoms, un iespējas radīsies.  


Paveic kaut ko tādu, ko vari nosaukt par "Labi darīts!", nofotografē ar fotoaparātu vai kādu citu bildēšanas ierīci, atsūti Draudzīgā festivāla organizatoriem uz e-pastu: festivals@draudzigs.lv ar norādi “konkursam” un gaidi ielūgumus! Esi radošs!

Fotokonkursā vari piedalīties viens, ģimenes vai draugu lokā vai darba kolektīvā.

Ielūgumus saņems visi dalībnieki, kuru labie darbi būs publicēti Fotokonkursa galerijā.  Trīs foto, kuriem būs lielākais balsu skaits saņems īpašas balvas - priecīgu pārsteigumu! :)


gal_320611368_icongal_320616552_icongal_320619327_icongal_320619633_icongal_320620572_icon

Nolikums.

Konkursa norises laiks no 29.jūlija līdz 20.augustam 2013.

Konkursa ideja. Projekta „Es esmu, Tu esi draudzīgs” ietvaros tiek veidots Draudzīgs fotokonkurss, kura mērķis ir palīdzēt ieraudzīt un novērtēt savus un citu brīvprātīgi un sabiedrības interesēs veiktos labos darbus, kā arī popularizēt šāda veida nodarbi kā brīvā laika pavadīšanas draudzīgu iespēju.


Konkursa kārtība.

  •  Izdari labu darbu viens vai kopā ar draugiem. Jebko, kas padara labāku šo pasauli - sakop mežu vai pilsētas teritoriju, palīdzi kādam salabot sētu, iestādi koku, sasmērē sviestmaizes un izcep kūku kaimiņu bērniem...pieej radoši, jo gaidīsim visu, kam var piemērot nosaukumu "LABI DARĪTS!" Esi radošs!
  • Oriģināli nofotografē paveikto. Vari veidot foto kolāžu - Pirms un Pēc. Vēlams, lai foto būtu redzami visi darba veicēji;
  • Piešķir savam darbam un darba komandai unikālu nosaukumu un īsi uzraksti - kur, kad, kam, kapēc un kādu darbiņu darījāt. 
  • Līdz 20.augustam (ieskaitot) nosūti savu foto nelielu aprakstu uz e-pastu festivals@draudzigs.lv. Darba iesniedzējam jānorāda savs vārds, uzvārds un telefona numurs (kontaktinformācija balvas saņemšanai). Ja labo darbu veic vairāki cilvēki, jānorāda pārējo dalībnieku vārdi un uzvārdi, lai iegūtu attiecīgo skaitu ielūgumu;
  • Līdz 23.augustam (ieskaitot) balso par savu un citu darbiem internetā www.draudzigs.lv;
  • 24.augustā visi, kuru labo darbu foto tiks publicēti draudzigs.lv lapā, un viņu palīgi, būs laipni gaidīti uz Draudzīgo festivālu.  Trīs konkursa darbi ar lielāko balsu skaitu iegūs īpašas balvas, kuras pasniegsim 24.augustā Mežaparka Zaļajā teātrī! .


Konkursa dalībnieki. Konkursā var piedalīties ikviens, kurš vēlas darīt labu un par to pastāstīt citiem. Ja esi saņēmis šo ziņu, tātad Tu esi šis cilvēks un konkurss ir domāts tieši tev!

Konkursa vērtēšanas kritēriji.

  •  Fotogrāfijā vai foto kolāžā ir jādokumentē darbs, kas nav savtīgs (mājās trauku nomazgāšana neskaitās) un dod labumu apkārtējiem cilvēkiem vai dabai.
  • Fotogrāfijas vērtēs draudzīgs.lv apmeklētāji, kuri noteikts uzvarētājus.
  • Draudzīgs.lv komanda piešķirs balvas darbiem ar lielāko balsu skaitu, kā arī vissirsnīgāko, visoriģinālāko un citādi vis vispārāko darbu autoriem.
  • Darba iesniedzējs ir atbildīgs par to, ka iesniegtās fotogrāfijas nepārkāpj autortiesības, kā arī morāles un ētikas normas.
  • Konkursa rīkotājiem ir tiesības neievietot fotogrāfiju mājas lapā, ja tā neatbilst noteikumiem. 


Ja Tavs iesūtītais foto ir publicēts draudzigs.lv, tad skaidrs, ka Tu un Tavi palīgi, kas redzami bildē, esat nopelnījuši ielūgumus uz festivālu!  Par ielūgumu saņemšanas iespējām sazināsimies!

Paldies Tev! Mēs Tev uzticamies!

Draudzīga festivāla organizatori