Biedrība "Daugavas Ceļotājs"

Ieteikt

Ko mēs piedāvājam?

Mēs piedāvājam dzīvot aktīvi un zaļi, izzinoši un izglītojoši, jautri un atraktīvi, draudzīgi un smaidīgi, avantūristiski un kaislīgi, ņipri un sportiski, draiski un laiski!

Tu izvēlies braukāt, staigāt, mīt, peldēties, kāpt, līst, gulšņāt, sauļoties, iepazīties, atpūsties, draudzēties, airēt, iepazīt, izbaudīt, degustēt, atcerēties, priecāties un dauzīties!


Piedāvājam mūsu veidotos tūrisma pasākumus, pārgājienus, ekspedīcijas utt. ( Aktuālās šādas lietas, skatāmies jaunumu sadaļā!)

Piedāvājums skolām:
Noorganizēsim tieši Tavai klasei neaizmirstamu ekskursiju vai aktīvas brīvdienas pie dabas. Izvēlēsimies Jums piemērotu un atbilstošu piedāvājumu no aktīvās atpūtas veidiem!
Cena - pēc vienošanās.
Ja vēlies iegūt sīkāku informāciju par piedāvājumu skolām - raksti mums uz e-pastu! 

Piedāvājums privātpersonām:
Individuāli pielāgots tūrisma maršruts, jebkura cita veida ceļojumi, pārgājieni un aktīvā tūrisma elementi  (draugiem, radiem, ģimenēm ar bērniem)
Iespēja piedalīties mūsu rīkotajos pasākumos, pārgājienos, tūrisma braucienos.
Cena - Pēc vienošanās!
Vairāk informācijas - rakstot mums!

Piedāvājums uzņēmumiem:
Reklāmas iespējas, pasākumu un aktīvās atpūtas noorganizēšana tieši Jūsu darba kolektīvam. Kolektīva saliedētībai, ekskursijas.
Jebkura cita veida sadarbība.
Cena - pēc vienošanās!
Ja vēlies tieši savam darba kolektīvas sarīkot atpūtu pie dabas - raksti mums un vienosimies! 

  • Tūrisma pasākumu organizēšana
  • Kompleksā tūrisma piedāvājuma veidošana
  • Pārgājieni, ekspedīcijas, piedzīvojumu sacensības un to veidošana
  • Maršrutu plānošana, veidošana ( Jaunu individuālo tūrisma maršrutu izstrāde un piedāvājums ceļotājiem, atbilstoši viņu vēlmēm un iespējām).
  • Dažādu, tūrisma produktu piedāvājums darba kolektīviem, jauniešiem un ģimenēm ar bērniem (lekcijas, semināri, dažādi tematiski gan izziņas, gan izklaides pasākumi, kā arī dažādi sportiski pasākumi).