Boat Party Latvia

Oficiālā lapa
Ieteikt
 8

Par BOAT PARTY Latvia

Mēs esam vienīgie Baltijā - BOAT PARTY Latvia

BOAT PARTY Latvia – pasākumi, kuri norisinās uz Upes kuģa, kas apvieno visus mūzikas cienītājus un karstasinīgos ballētājus, kuri nav pieraduši pie ikdienišķām ballītēm un visus tos, kuri seko līdzi svaigākajiem naktsdzīves notikumiem, izklaides vietām un dj`u performancēm.

Apmeklētāju labsajūtai, uz kuģa darbojas divas deju zāles un divi bāri. Kuģa telpas un to aprīkojums pastāvīgi tiek uzlabots, lai vairotu mūsu apmeklētāju ērtību un dažādotu izklaides iespējas. Klubā ir pieejams plašs atspirdzinošo dzērienu klāsts un ķīniešu virtuve, tikai labākā mūzika un labākie/populārākie Latvijas un ārzemju DJ, GoGo dejotājas, bezmaksas WiFi internets un lielākās iespējas atrast jaunus draugus un domubiedrus.

Katram stāvam ir unikāls vizuālais noformējums – ja vēlies, vari ķert vēju, sauli un malkot gardus kokteiļus uz kuģīša augšējā/atvērtā klājā, kas veidots tropiskās noskaņās, vai apakšklājā, kurā izveidots moderns pasažieru salons ar panorāmas logiem. Abi Kluba/kuģa klāji ir aprīkoti ar modernu, jaudīgu skaņas un gaismas tehniku.

BOAT PARTY Latvia norisinās katru piektdienu un sestdienu, uzkāpšana uz klāja plkst. 22:00 un kuģītis atpeld plkst. 23:59.  (Sezona ir no 15. aprīļa līdz 25. novembrim)

Pasākuma laikā darbosies DRESS CODE un FACE CONTROL, t. i., ja Jūsu personība kādu iemeslu dēļ administrācijai liksies nepiemērota – Jūs varat tikt neielaists pasākumā, īpaši nepamatojot to.

BOAT PARTY Latvia ir spēlējuši šādi Dj'i: Dj Knuts, Armandd Keraynn, Dj Gustavito, Dj Romkenn, Dj TOPruslan, Dj Kabelitoo, Dj Emil Deo, Dj Supa Phly (USA), Nill Ketner, Ratz Lukas, Dj Otto, Dj Aiq, Dj Paul Birman, DJ Delenide, Dj Chris Pride, Dj Hipp, Dj Ikss u.c.

BOAT PARTY Latvia – Enjoy The Difference!