BEACH LV

Ieteikt
 1

Informācija un pakalpojumi

LATVIJAS ĒMPIONĀTS PLUDMALES VOLEJBOLĀ

„beach lv” komanda ir radījusi un attīsta pludmales volejbola tēlu Latvijā, un ik gadu sadarbībā ar Latvijas Pludmales Volejbola līgu, organizē Latvijas Čempionātu pludmales volejbolā "Zelta Open", veidojot LČ Zelta Open sezonas vizuālo dizainu, TV raidījumus, audio klipus, un reklāmas kampaņu TV, presē, radio, vidē.


APĢĒRBU IZGATAVOŠANA UN PĀRDOŠANA


Mēs piedāvājam inovāciju sporta un atpūtas apģērbu apdrukā - sublimācijas tehnoloģiju, kas paredz neierobežotu krāsu salikumu un dizaina iespējas.
Apģērbu materiāls ir viegls, patīkams, labi elpojošs; krāsas ir īpaši spilgtas un 100% noturīgas. Dizainā ir iespējams izcelt pat vissīkāko kontūru.

Dizaina iespējas, paraugi un cenas skatāmas http://www.beach.lv


PASĀKUMU ORGANIZĒŠANA

Mēs organizējam aktīvās atpūtas un izklaides pasākumus:

* sporta spēles uzņēmumiem;

* turnīrus pludmales volejbolā uzņēmumu grupām;

* starptautikas nometnes.

"beach lv" priekšrocības ir pieredze profesionālu čempionātu organizēšanā, sadarbība ar labākajiem tiesniešiem, kā arī daudzu gadu pieredze sporta un izklaides pasākumu organizēšanā.


REKLĀMAS PAKALPOJUMI

Viens no galvenajiem reklāmas produktiem ir drukātā produkcija - bukleti, afišas, flaijeri u.c. Mēs izstrādājam logotipus un uzņēmuma korporatīvo stilu, veidojam web banerus un mājas lapu dizainu. Kā arī producējam TV raidījumus, veidojam video un audio reklāmas rullīšus. 

Paraugi skatāmi http://www.beach.lv un http://www.beachvolley.lv