Bar Department

Oficiālā lapa
Ieteikt
 6

Bar Department kursi

Gribi iegrimt nakts uzdzīvē, strādāt ārzemēs vai labākos Rīgas bāros un naktsklubos?

Mēs palīdzēsim īstenot tavu mērķi, jo Bar Department ir bārmeņu skola, kas sagatavo profesionālus bārmeņus ar nopietnām mūsdienīgām zināšanām un iemaņām, lai tie varētu konkurēt Latvijas un ārzemju darba tirgū ar pieredzējušiem bārmeņiem un sniegt augstās kvalitātes servisu. 

gal_303742804_middlegal_303742890_middle

Bar Department

Bar Department - komanda no pieredzējušiem bārmeņiem un bāru vadītājiem! Skolas lektori mācību procesa gaitā sniedz ieskatu bāru nozarē un kultūrā, kā arī dalās ar pieredzi praktisko nodarbību laikā. Mācību kurss ietver apmācību programmu 2 mēnešu garumā, programma atbilst I.B.A. bārmeņu apmācības programmai un ir sertificēta ar Rīgas Domes Izglītības, kultūras un sporta departamentu (licence DIKS-12-58-ail). Uzsākot mācību kursu studentiem tiek izsniegti mācību materiāli un nepieciešamā literatūra. Programmas ilgums: 116 akadēmiskās stundas.

Īsi par programmu

Programma sastāv no 4 neatkarīgiem moduļiem:

-    Alkoholiskie dzērieni
-    Kokteiļi
-    Kafija
-    Bāra iekšējā uzskaite un noteikumi.

Telpas

Bar Department telpas ir aprīkotas gan ar teorētiskajam, gan praktiskajam mācību procesam nepieciešamo inventāru -  5 m gāra bāra lete, individuālas bāra letes praktiskām nodarbībām, ir pieejams plašs alkoholisko dzērienu klāsts, teorētiskā klase ar projektoru un bārmeņa bibliotēku. Regulāri tiek rīkoti semināri un degustācijas.


gal_303742885_middlegal_306301594_middle

Licence

Skolai ir oficiāls statuss, pēc veiksmīgas mācību kursa beigšanas katrs students saņems sertifikātu, sanitārā minimuma apliecību un atļauju darbam ar kases sistēmu. Šo dokumentu esamība ir obligāta bārmeņa ikdienā. Mūsu sertifikāts apliecina mūsu bārmeņu skolā iegūto zināšanu un iemaņu kvalitāti, kas būs nepieciešams Jūsu nākamajā darba intervijā.

Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta licences nr. DIKS-12-58-ail.

Sertifikāts

Mēs pieliekam visus spēkus, lai studenti uztvertu pasniedzamo informāciju pēc iespējas vairāk, tomēr tikai sertifikāts apliecina iegūto zināšanu un iemāņu pilnību un kvalitāti. Katram mūsu studentam ar sertifikātu ir iespēja dabūt skolas rekomendāciju tās nākamajam darba devējam. Visi paskaidrojumi uz sertifikāta ir rakstīti latviešu un angļu valodās.

Šie 4 moduļi iedos tev visas nepieciešamas zināšanas un iemaņas, lai jau pēc 2 mēnešiem tu varētu ienākt aiz bāra letes un sākt pelnīt naudu. Tu uzzināsi visu, sākot ar dzērienu pasniegšanu un kokteiļu pagatavošanu, un beidzot ar darbu ar kases sistēmām un juridiskiem aspektiem bārmeņa profesijā.

gal_306301588_middle

Nodarbības


Nodarbības notiek darba dienās 3-4 reizes nedēļā no 18:00 līdz 21:00 Zemitāna ielā 2b, "Zemitāna biroji", 111.kab, 1.stāvs. Nodarbības vada pieredzējušie bārmeņi, bāru vadītāji un pieaicinātie lektori. Bar Department telpas ir pieiejamas katram studentam priekš ārpus lekciju treniņiem - katrs stundets var praktizēties Bar Department telpās brīvajā laikā.

gal_292321827_middlegal_292321906_middle

Galvenais mūsu nodarbību princips - lekcijas laikā iedarbināt pēc iespējas vairāk cilvēka informācijas uztveres kanālus. Studenti iegūst informāciju no izdotiem lekciju konspektiem, klausoties pasniedzējus un to praktisko pieredzi, skatoties filmus par dzērienu ražošanu un pasniegšanu, degustējot un salīdzinot dažādus dzērienus - tas viss uzlabo informācijas uztveri un palielina lekciju efektivitāti.

Kaut vai lekciju konspektos ir iedota plaša informācija par dzērieniem, jebkurš students var izmantot skolas bibliotēku, lai mācītos arī patstavīgi.

Cik tas maksā?

2 mēnešu mācību kursa maksa sastāda 449 Ls, reģistrējoties 2 nedēļas pirms macību sākuma - cena tikai 399 Ls.

Katrs ieinteresēts stundents atnāk uz pirmām nodarbībām un veselu nedeļu var mācīties par brīvu, lai iepazītu pasniedzējus un mācību procesu pašu par sevi. Kad students vēlās turpināt mācības, mēs nosledzam mācību līgumu un kursa maksa tiek dalīta divās daļās pa mēnešiem.

Ieinteresēja?

Pieteikties kursiem


Tad nāc uz Bar Department! Vairāk informācijas uz www.bardepartment.lv

Tālr.:   +371 29937178, + 371 20254126