Aurikulodiagnostika un terapija

Ieteikt
 1

Metodes būtība

Aurikulodiagnostikas un terapijas metodes pamatā ir fakts,ka viss cilvēka organisms projicējas ārējā ausī kā bioloģiski aktīvie punkti. Katram orgānam un sistēmai ir sava lokalizācijas vieta. Un ar aparātu, izmeklējot ausi pēc šiem punktiem, ir iespējams diagnosticēt, kurās ķermeņa daļās,orgānos vai sistēmās ir kāda problēma. Tas iespējams arī slimības agrīnajās stadijās,kad ar citām metodēm vēl neko nevar konstatēt.
Aurikuloterapiju veic,izmantojot elektropunktūras iedarbību uz šiem bioloģiski aktīvajiem punktiem. Aparāts automātiski atrod tos punktus uz kuriem tieši tajā brīdī nepieciešams iedarboties. Stimulējot šos punktus,notiek attiecīgo orgānu vai sistēmu ārstēšana,tiek novērsti enerģētiskie bloki un atjaunota dzīvības enerģijas cirkulācija organismā. Aurikuloterapija labi novērš stresa radīto emocionālo sasprindzinājumu kā arī tonizē organismu enerģētiskā izsīkuma stāvoklī.Tā ļoti labi uzlabo miega kvalitāti,ārstē bezmiegu,normalizē asinsspiedienu u.c. fizioloģiskās funkcijas.
Vienkāršāk sakot,notiek organisma sakārtošana,jo aparāts ir ļoti ,,gudrs,,un ,,atpazīst,, normu. Tas sajūt biofizikālās izmaiņas organismā šūnu līmenī,un terapijas gaitā tiek panākta šī vajadzīgā norma.
Terapija ir praktiski nesāpīga, sajūtas - kā durstītu sīkas adatiņas.
Īpašā režīmā veicot aurikuloterapiju,ir iespēja palīdzēt akūtu vīrusa infekciju gadījumos,ja ārstēšanu veic pēc iespējas ātrāk - uzreiz,sajūtot pirmās saslimšanas pazīmes.Tad 1 vai 2 seansu laikā potenciālā saslimšana beidzas, tā īsti nemaz nesākusies,vai arī norit vieglāk un beidzas ātrāk,ja terapija sākta novēloti.
Ar šo aparātu vēl ir iespējams iedarboties arī uz citiem organisma bioloģiski aktīvajiem punktiem ar ,,pēdiņām,, , plāksnītēm un apaļajiem elektrodiem.Kombinējot šīs iespējas ar aurikuloterapiju tiek panākti labi rezultāti,ārstējot kā iekšķīgās un neiroloģiskās slimības, tā kustību-balsta aparāta saslimšanas,kas ir vispieprasītākā veselības problēmu grupa,kad tiek lūgta palīdzība. 
Muguras sāpes,kakla daļas osteohondroze,kāju,roku saslimšanas,locītavu problēmas,traumas,kā arī daudzas iekšķīgās un neiroloģiskās slimības ļoti labi pakļaujas ārstēšanai ar šo metodi un sasniegtie rezultāti ir sabili. Bieži palīdzēt izdodas arī tad,ja citi ārstēšanās veidi pacientam iepriekš ir bijuši neefektīvi. Pozitīvs moments ir tas,ka var iztikt bez medikamentu lietošanas,izvairoties no daudzajiem blakusefektiem.