Juvelieris Arvis Kotins

Oficiālā lapa
Ieteikt
 48

Atsauksmes

Arvis ir lielisks meistars ar kuru sadarboties. Atsaucīgs, profesionāls un gala rezultāts neatkārtojams. Ar termiņiem arī viss vislabākajā kārtībā - manā gadījumā bija nepieciešamība pēc īsāka termiņa, kā parasti par ko arī vienojāmies un viss notika laikā un ar superīgu rezutātu.
Karā ziņā, ja ir vēlme tikt pie kaut kā skaista un īpaša, tad Arvis ir tas cilvēks, kuram dot ziņu - silti iesaku! ;)


Aivars Vaišļa



Kārļa pasūtītie gredzeni

Paldies par gredzeniem. Der kā uzlieti, der pat tik labi, ka man nost dabūt ir ļoti grūti, bet ne neiespējami - tieši tā kā vajadzīgs.

Dizains arī ir fantastisks, paldies, ka precīzi sapratāt mūsu vēlmes un spējāt tās uzlikt uz gredzena. Ļoti daudzi kāzu viesi teica, ka šie ir smukākie laulību gredzeni, kādi redzēti.


P.S. - Nodevām Jūsu vizītkarti vienam citam pārim, kuri arī sāk domāt par laulībām.


Aigas pasūtītie gredzeni

Gribam ar vīru teikt lielu Paldies Arvim, par to, ka nedēļas laikā spēja īstenot mūsu vēlmes gredzenu tapšanā. Tas tikai pierāda, ka cilvēks ir savā īstajā vietā. Esam nosvinējuši mēnesi kā precēts pāris un ik dienas savus gredzentiņus aplūkojam un taustām kā pirmo reizi saņemot. Paldies!

Aiga


Foto no Ivetas un Anda kāzām

Labvakar Arvi!
Vēlamies teikt lielu paldies par mūsu gredzenu izveidošanu 4!!! darbadienu dienu laikā, jo parasti citur ir kā minimums nedēļa jāgaida. Esmu ļoti priecīga, ka tik īsā laikā spējāt piepildīt manu īpašo vēlmi gredzena izskata ziņā! Lai darba rokas nenogurst arī turpmākajiem  klientiem! Paldies!

Iveta un Andis 


Paldies!


Foto no Gintas arhīva

Labrīt, Arvi!

Beidzot, beidzot varam padalīties ar Taviem skaistumiem mūsu pirkstos.

Atkārtošos, bet gribam vēlreiz pateikt Tev lielu paldies par Tavu darbu, attieksmi, ieguldīto laiku, kurā tapa rezultāts, ko gaidījām, ko bijām izsapņojuši... Paldies, Tev! Lai Tavas zelta rokas, Tavi darbi turpina priecēt vēl daudzus:)  Lai izdodas!

G&R

Janas gredzeni

Šie ir mūsējie! :)  -Tieši tādi kādus mēs vēlējāmies! -Paldies, ka sapratāt mūs no pus vārda un uztaisījāt ļoti skaistus un ērtus gredzenus! Esam sajūsmā!!! :))  Tomēr gredzeni kāzās ir viena no svarīgākajām lietām, tāpēc satraucāmies par meistara izvēli. Neizsakāms prieks, ka izvēlējāmies tieši Jūs.. :)  Lai veselība Jūsu rokām. :)


Ingas pasūtītie laulību gredzeni

Paldies!! Par ātrumu, skaistumu un kvalitāti tik īpašiem gredzeniem. 
Desmitā kāzu Jubileja aizvadīta godam- vīrs pārsteigts un apmierināts ar jauno gredzenu- beidzot ir tāds kādu ir vēlējies! 
Vēlreiz milzīgs paldies, Arvi!


Paldies Lāsmai un Liam par kartiņu!


Rūtas pasūtītie gredzeni

Liels paldies Arvim par mūsu kāzu gredzeniem!
Jauki sarunājām kādus gredzenus vēlamies par noteiktu naudas summu :)
Kaut gan līdz kāzām diezgan daudz laiks, bet sirdī tomēr prieciņš, ka gredzeni jau gatavi un gaida īsto dienu, kad tiks uzvilkti pirkstā!

Rūta Pucena


Pie Arvja pasūtījām laulību gredzenus, liels paldies Tev, tie der kā uzlieti un izskatās tieši tā kā bijām iedomājušies. Paldies par profesionālo pieeju, noteikti ieteiksim Tevi saviem paziņām. Un citiem iesakām arī pagatavot gredzenus pie juveliera Arvja, nevis pirkt veikalā, tas piedod savā ziņā gan romantismu, gan arī ir augstākā kvalitāte.

Ar cieņu, 
Miks un Adelīna Folkmaņi


Jeļenas pasūtītie gredzeni

Арвис, огромное спасибо за прекрасно проделанную работу! Кольца получились великолепные! Спасибо за помощь и отзывчивость! Спасибо за качество и просто приятное общение! Мастер своего дела!

Елена Синицына


Andreja pasūtītais gredzens

Juvelieri Arvi Kotinu atradu ar Google meklētāja palīdzību. Vēl nebiju īsti izlēmis - pirkt jau gatavu gredzenu vai pasūtīt to pie juveliera, bet Arvja darbi iepatikās un izlēmu viņam nosūtīt e-pastu. Sadarbība bija ļoti laba - vēlmes bija skaidras, tāpat arī nebija nekādas steigas un stresa. Arvis ļoti palīdzēja saistībā ar dārgakmeņa izvēli - atrunāja no neizdevīga pirkuma, turklāt, kā speciālists nosauca dārgakmeņu plusus un mīnusus, palīdzot izvēlēties. Rezultāts ir tieši tāds kā es gaidīju! Arī gredzena valkātājai gredzens ļoti patīk. Tieši šāds dārgakmeņa iestrādes risinājums Arvja pieredzē vēl nebija bijis, bet rezultāts ir veiksmīgs un patīk ļoti daudziem. Ar Arvi esmu norunājis vēl vienu tikšanos - nu jau par citu rotu.

Andrejs


Par juvelieri A.Kotinu mums vislabākās atsauksmes - cilvēks ar sirdi un zelta rokām! Sāksim jau ar to, ka mums bija vecvecāku zelta laulības gredzeni. Satiekot Arvi ne uz mirkli neradās sajūta, ka varētu mūs piekrāpt! Labprāt uzticējām viņam darbu - pārkausēt vecvecāku laulības gredzenus un klāt mazliet pielikt savu materiālu - zeltu. Patika kā Arvis piegāja klāt savam darbam - ne vien ar atbildības sajūtu, bet arī katra klienta vēlmēm un pat izskatam - ''jūs esat gara auguma, jums labāk šāda platuma gredzentiņu...'' :) Un tiešām - galarezultāts bija super! :) Turklāt - par pieņemamu cenu! Kas nebija mazsvarīgi - Arvis arī kā cilvēks iet uz labām komunikācijas prasmēm ar otru!


Ilze Ozoliņa



Foto no Madaras un Arta kāzām

Vēlējos pateikt patiesi lielu PALDIES par skaistajiem laulību gredzeniem un par fantastiski jauko komunikāciju un attieksmi.
Noteikti, noteikti ieteiktu arī citiem, jo Arvis ir gan fantastisks cilvēks, gan lielisks amata meistars. Ar vīru esam ļoti laimīgi, ka atradām un izvēlējāmies tieši Jūs!
Veiksmi arī turpmāk!


Madara Maniņa



Dagnijas pasūtītie laulības gredzeni

Vēlreiz: Liels Paldies par burvīgajiem laulību gredzeniem. Arvis noteikti ir lielisks sava amata pratējs. Liels paldies Arvim par visu kaprīžu īstenošanu, kā rezultātā sanāca fantastiski gredzeni. :)) Vēlreiz paldies par rūpīgo, iecietīgo, kvalitatīvo un skaisto darbu!


Dagnija Pinka



Saderināšanās gredzens, ko pasūtīja Einārs

Liels paldies Arvim par saderināšanās gredzenu manai mīļotai. Arvis bija ļoti atsaucīgs un pretimnākošs, uztaisot gredzenu īsā laikā pirms Ziemassvētkiem. Patīkama un ļoti profesionāla attieksme un, protams, lieliska kvalitāte. Iesaku!


Einārs Garoza