Nebeidzamie piedzīvojumi

Ieteikt
 63

Informācija

Izstrādātājs: SIA "Sanity Limit"

Seko mūsu lapai

Lapa spēlei "Nebeidzamie piedzīvojumi".
Šī aplikācija atrodas izstrādes režīmā, un pieejama tikai tās izstrādātājiem, ne vairāk kā 30 lietotājiem. Mēs neesam apstiprinājuši šo aplikāciju un neiesakām to lietot, ja vien neuzticaties tās autoram.

Par aplikāciju

txt_124107_middle

Spēlē "Nebeidzamie piedzīvojumi" būs jāceļo un jāpilda aizraujoši uzdevumi, jāsacenšas un kopīgi ar draugiem un citiem spēlētājiem jāsasniedz kopīgi mērķi. Uzdevumu pildīšanai nepieciešamo varēs iegūt spēlējot daudzas aizraujošas spēles. Lai arī sākotnēji būs pieejams ierobežots spēļu, resursu un uzdevumu skaits, aktīvi spēlējot ātri vien iemanīsies atklāt jaunas iespējas un uzdevumus!

Sākotnēji pieejamas divas mazās spēles „Spridzīgie baloni” un „Varenie smaidiņi”, kuras spēlējot varēs nopelnīt monētas. Balonu spēlē spēlētājam ir ar peles kursoru jāspridzina baloni izvairoties no neatļautās krāsas. Smaidiņu spēlē ir jāsaliek vienā rindā vai kolonnā vismaz 3 vienas krāsas sejiņas. Spēlējot un pildot uzdevumus atklāsies arvien vairāk spēļu un vairāk iespēju jau esošajās spēlēs. Citās spēlēs būs iespējams nopelnīt un atrast visu nepieciešamo nebeidzamajiem piedzīvojumiem!

txt_124109_middle

Savus rezultātus būs iespēja salīdzināt ar draugu un citu spēlētāju rezultātiem. Tomēr atceries, ka, lai gan izspēlējamo spēļu skaits nav ierobežots, topos tiek iekļauts tikai viens katra veida mazās spēles rezultāts dienā, lai gan cītīgākie spēlētāji atradīs iespēju šo skaitu palielināt!

txt_124110_middle

Sakrāj monētas, izpildi sākotnējos uzdevumus un dodies neaizmirstamā, piedzīvojumiem bagātā ceļojumā!

Uzaicini draugu