Zibītis

Ieteikt
 4.6K

Informācija

Izstrādātājs: SIA "Next Level"

Seko mūsu lapai

SIA "Next Level" spēles "Zibītis" oficiālā jaunumu lapa.
Šī aplikācija atrodas izstrādes režīmā, un pieejama tikai tās izstrādātājiem, ne vairāk kā 30 lietotājiem. Mēs neesam apstiprinājuši šo aplikāciju un neiesakām to lietot, ja vien neuzticaties tās autoram.

Par aplikāciju

Zibītis steidz palīgā

“Zibītis” ir pužļu likšanas spēle, kurā Tev tiek piedāvāti veseli 3 aizraujoši režīmi. 

txt_298543_middle

Detektīvstāsts var sākties

Kampaņas ietvaros varēsi palīdzēt pūķim Zibītim atrisināt dažādus detektīvstāsta cienīgus noslēpumus. Tikai ar Tavu palīdzību būs iespējams iziet kārtējo līmeni un atrisināt mīklainos notikumus, kā arī palīdzēt daudziem jo daudziem nelaimē nonākušajiem!

txt_316263_middle


Trofejas

Veiksmīgi saliekot attēlus, iegūsiet dažādas trofejas (Veiklais režīms - Hermeja zābaciņš, Viedais režīms - Atēnas pūce, Episkais režīms - Olimpa lāpa). Trofejas krāsa (bronzas, sudraba un zelta) norāda, cik veiksmīgi esi paveicis attiecīgo grūtības līmeni.

txt_316266_middle




Pierādi sevi kā labāko

Dienas izaicinājumā katru dienu varēsi sacensties ar saviem draugiem par labākā pužļu licēja titulu TOPĀ. Katras dienas rezultāts summēsies kopējā topā nedēļas ietvaros. Pat ja tavam konkurentam ir veiksmīga diena, varēsi atspēlēties rītdien un sasniegt augstāku kopējo rezultātu. Kā arī, ja esi izlaidis dienu, vari atgūt zaudēto ar rubīnu palīdzību. Atslēgtās bildes būs pieejamas visu nedēļu.

txt_316267_middle


Vai esi veiklāks par citiem?

Režīms “Spēlē kopīgi” piedāvā unikālu iespēju likt bildes, sadarbojoties ar citiem spēlētājiem, lai kopīgi iegūtu rezultātu, vienlaicīgi sacenšoties ar saviem spēles biedriem par lielāko ieguldījumu spēles partijā. Tas spēlētājs, kuram gājis vislabāk, pēc spēles atgūst 30% veiksmīgi iztērēto klikšķu, otrās vietas ieguvējs - 20% un trešās vietas ieguvējs - 10%.

txt_316268_middle


Kontrolē savus klikšķus

Katrā režīmā ir savi klikšķi. Viens klikšķis atjaunojas reizi 5 minūtēs. Superklikšķus var lietot visos spēles režīmos. Superklikšķus var iegūt par Rubīniem, spiežot uz zilās pluszīmes pogas. 

Kampaņas klikšķi: 

txt_316279_middle

Dienas izaicinājuma klikšķi: 

txt_316281_middle

Kopīgās spēles klikšķi: 

txt_316282_middle

Superklikšķi:

txt_298656_middle


Nezaudē paveikto

Pēdējā liktā puzle saglabāsies gan Dienas izaicinājuma, gan Kampaņas režīmā. 

Kampaņas un Dienas izaicinājuma puzles varat nopauzēt jebkurā laikā, jo “Zibītis” piedāvā unikālu iespēju saglabāt ne tikai spēles, bet arī atsevišķas puzles progresu. Gadījumā, ja beigušies klikšķi vai citi pienākumi pārtrauc puzles likšanu, mierīgi varēsiet atgriezties un pabeigt konkrēto puzli vēlāk. Pēdējā liktā puzle saglabāsies gan dienas izaicinājuma, gan kampaņas režīmā. Tomēr uzmanies – progress saglabājas tikai pēdējā liktajā puzlē. Tas nozīmē – ja atvērsi citu bildi tajā pašā režīmā, progress nesaglabāsies. 

txt_316269_middle




Atjauninājumi

Svētku jaunumi Zi…

15. dec 2014 16:20
Sveiki, cītīgie Zibīša palīgi! Tā kā tuvojas Ziemassvētki, arī spēlē tagad valda īpaša svētku noskaņa! Arī pats Zibītis ir uzposies īpašā ziemas tērpā (xmas) Gaidot svētkus, esam izveidojuši jaunu…

Uzaicini draugu