Fikss

Ieteikt
 22.7K

Informācija

Izstrādātājs: SIA "Next Level"

Seko mūsu lapai

"Next Level" spēles "Fikss" lapa. Seko mums!
Šī aplikācija atrodas izstrādes režīmā, un pieejama tikai tās izstrādātājiem, ne vairāk kā 30 lietotājiem. Mēs neesam apstiprinājuši šo aplikāciju un neiesakām to lietot, ja vien neuzticaties tās autoram.

Par aplikāciju

Cik daudz punktus spēsi savākt? Maini krāsainos gliemežvākus vietām, lai attīrītu laukumu un dotu vietu jauniem.
Domā un reaģē ātri, jo tev ir tikai 60 sekundes, lai paspētu pārspēt savus draugus un iekļūt topa elitē.


Iepazīstieties - Fikss!


"Fikss" ir maza un ļoti ātra.Noteikumi ir elementāri - savāc pēc iespējas vairāk punktus 60 sekundēs.To var izdarīt, spēlējot klasisko saliec 3 vai vairāk akmentiņus rindā (šinī gadījumā gliemežvākus). Taču, lai būtu aizraujošāk šo 60 sekunžu laikā ir pieejami dažādi bonusi, sprādzieni un cita veida superīgas lietas.


txt_1134991_middle



Pierādi, ka esi labākais
Vislabākie novērtēs iespēju katru dienu sacensties par labāko rezultātu TOPĀ. Īpašu "Fiksu" padara tas, ka katras dienas rezultāts summēsies pa nedēļām un pa mēnešiem. Tādā veidā sacensības turpinās visu mēnesi, un vari uzzināt, kurš ir labākais starp draugiem ilgākā laikā. Pat, ja tavam konkurentam ir veiksmīga diena, varēsi atspēlēties rītdien un izraut kopējā rezultātā uzvaru.

txt_1135007_middle


Krāj trofejas, zinātni un zeltu savā bagātību krātuvē
Katra spēle tev dos ne tikai gandarījumu par iegūto rezultātu, bet vēl visādus labumus. Ikvienam spēlētājam ir dota viņa bagātību krātuve. Tajā uzglabāsies visas tavas iegūtās trofejas. Jo vairāk punktus vienā spēlē iegūsi, jo greznāku trofeju nopelnīsi. Vari apmeklēt savu draugu krātuves un paskatīties, ko labu viņi ir ieguvuši.

txt_1134992_middle



Par katru spēli nopelnīsi zinātni, kuru sakrājot, iegūsi papildus līmeņus un atslēgsi pieeju globālajiem uzlabojumiem. Ja būsi ieguvis daudz punktus, iegūsi arī zeltu. Zelts ir ļoti vērtīgs, jo par to var iegādāties bonusus uz nākamo spēli, kā arī globālos uzlabojumus krātuvei.

txt_1134993_middle


Vārdu sakot, spēlē, krāj labumus un iegūsti labākās vietas topus.

Atjauninājumi

Pavasara tīrīšana…

27. apr 2016 11:36
Heijā!;) Jau kādu laiku, Fiksā prasījās pēc kārtīgas pavasara tīrīšanas. Beidzot mums tas ir izdevies. Esam ieviesuši spēlē uzlabotu pamata fonu. Tas turpmāk būs pastāvīgs un akciju laikā var tikt nomainīts…

Lāčplēša kauss!

10. nov 2015 12:41
Heijā!;) Novembris visiem latviešiem ir īpaši nozīmīgs mēnesis, kad tiek atzīmēta Latvijas dzimšanas diena, kā arī Lāčplēša diena (fan_flag) Tieši tāpēc, Fikss savus spēlētājus šomēnes priecēs ar…

Uzaicini draugu