Metropole

Ieteikt
 94

Informācija

Izstrādātājs: SIA "Eware"
Nelielas problēmas, drīz atkal atvērsimies, paldies par sapratni! :)

Par aplikāciju

Īsumā
Metropole ir spēle, kurā vari attīstīt savu pilsētu, iekasēt īri, būvēt mājas, parkus, debeskrāpjus, restorānus un daudz ko vairāk! Veido savu pilsētu tā, lai Tavi iedzīvotāji ir laimīgi un nestu Tev peļņu! Sacenties ar draugiem lielpilsētu varenībā, palīdzi viņiem un viņi palīdzēs Tev!

Kas ir “Metropole”?
Metropole ir tiešsaistes interneta pārlūka spēle, kas ļauj katram draugiem.lv lietotājam veidot un attīstīt savu pilsētu. Pilsētā var būvēt dažādas ēkas, sākot no rūpnīcām un dzīvojamajām mājām, beidzot ar restorāniem, debeskrāpjiem un daudz vairāk! Galvenais ir rūpēties lai tavas pilsētas iedzīvotāji ir laimīgi - tikai tādā veidā, tava pilsēta veiksmīgi augs un attīstīsies!

Par laimīgiem iedzīvotājiem.
Kā jau jebkurā veiksmīgā pilsētā ir nepieciešamas darba vietas, dzīvojāmās platības, izklaides iespējas, pirmās palīdzības ēkas un citi brīnumi, ko redzam savā ikdienā, lai tavas pilsētas iedzīvotājiem nekas netrūktu.

Kā nopelnīt naudu Metropolē?
Naudu var pelnīt visdažādākajos veidos. Ievācot īri no iedzīvotāju mājām, taisot jaunas darba vietas, izklaides centrus, restorānus, draudzīgi palīdzot savas pilsētas iedzīvotājiem ikdienā.

Kaimiņu būšana.
Neizmirsti par kaimiņiem! Tava pilsēta nav vienīgā, tev ir draugi, kas dzīvo tev blakus, un kuri būs priecīgi par tavu apciemojumu. Apciemojot draugu ēkas tu saņem pieredzes punkus bet draugs saņem vairāk naudu. Dari labu, un  tevi noteikti atcerēsies!

Pieredze un līmenis.
Pieredzi tu saņem par katru mazo darbību, ko veic, vai tā būtu mājas uzlikšana, celtniecības uzsākšana, remonts vai mājas pārdošana. Kaimiņu māju apciemošana un palīdzēšana saviem vai kaimiņu iedzīvotājiem arī nesīs pieredzi, atliek tikai darboties.

Par “eNaudu”.
Vēlies atšķirties no pārējiem? Vēlies, lai tevi ievēro? To var izdarīt ar eNaudu!
Par eNaudu var nopirkt īpašas mājas, dekorācijas, fonus, paplašināt pilsētu, vai vienkārši padarīt savu ikdienu jautrāku.
Bet ja velies ko unikālu piemēram, māju ar savu logo un web adresi, sazinies ar mums un pastāsti savas vēlmes!

Iesakam izmantot jaunākos internteta pārlūkus lietojot mūsu aplikācijas. Tādējādi jūs un mēs saskarsimies ar mazāk problēmām. Paldies! Lejuplādēt var šeit:
http://www.google.com/chrome/index.html?…

Uzaicini draugu