Apģērbi mediķiem un SPA speciālistiem

Ieteikt
 3

Par mums!

Ja esi medicīnas vai skaistumkopšanas jomas speciālists vai gatavojies par tādu kļūt, tad tieši Tev ir paredzēti mūsdienīgie, krāsainie un kvalitatīvie apģērbi no ražotāja ELDAN (Polija).
Apģērbi izgatavoti no Itālijas audumu ražotāja KLOPMAN radītajiem materiāliem- arī pēc ilgstošas valkāšanas un regulāras mazgāšanas tie saglabā krāsas intensitāti (baltie nekļūst pelēcīgi), nemaina formu un neveidojas bumbulīši; nav nepieciešams gludināt, ja vien ir pareizi izžāvēti; viegli attīrīt darba specifikai raksturīgos traipus, mazgāšanai nav nepieciešama  temperatūra augstāka par 60 grādiem.
Piedāvājam arī apavus, pieejami baltā vai bēšā krāsā, gan ar vaļēju purngalu, gan slēgtu. Apavu ārpuse un oderējums izgatavoti no dabīgās ādas, pazole no elastīga, neslīdoša sintētiskā materiāla.
Esam viegli sasniedzami Rīgā un tuvajā apkārtnē- braucam uz Jūsu norādīto vietu (darbavietu, dzīves vietu u.tml.) ar apģērbu un apavu paraugu kolekciju. Izvēlētos modeļus vari iegādāties uzreiz vai veikt pasūtījumu! Arī tad, ja neesi no Rīgas vai tās apkārtnes, noteikti varam vienoties par tikšanos!
Atceries, ka darbā mēs pavadām lielu daļu no savas dzīves, tāpēc ir būtiski radīt sev tīkamus darba apstākļus, kā arī izvēlēties piemērotu, skaistu un ērtu darba apģērbu!
Lai vienotos par tikšanos, raksti (šeit vai uz norādīto e-mail) vai zvani:
E-mail: sipolens@inbox.lv
Tālr.: 29629623