Galerija 13.08.2020
5 attēli • 13. aug 2020 12:47
Muurikka panna būs lieliska, ja vēlies cept vairākas uzkodas vienlaikus!👇
🥔Cepti kartupeļi: nomizojam, novāram vai gatavojam uz pannas zemā temperatūrā ar vāku. Sagriežam smalkāk un cepjam eļļā, augstā temperatūrā. Pievienojam sāli, piparus, paprikas pulveri un kajēnas piparus. Cepam līdz ārpuse ir brūna un kraukšķīga!
🥓Cepta chorizo (desa): sagriežam mazos gabaliņos. Liekam uz pannas vidū un p...VairākMuurikka panna būs lieliska, ja vēlies cept vairākas uzkodas vienlaikus!👇
🥔Cepti kartupeļi: nomizojam, novāram vai gatavojam uz pannas zemā temperatūrā ar vāku. Sagriežam smalkāk un cepjam eļļā, augstā temperatūrā. Pievienojam sāli, piparus, paprikas pulveri un kajēnas piparus. Cepam līdz ārpuse ir brūna un kraukšķīga!
🥓Cepta chorizo (desa): sagriežam mazos gabaliņos. Liekam uz pannas vidū un paaugstinām temperatūru. Cepam līdz izdalās sarkana eļļa.
🌽Grilēta kukurūza: nosusini kukurūzu un sagriez, to smalkāk. Sviestu dali uz pusēm, ar vienu daļu iesmērē kukurūzu, otru daļu sajauc ar garšvielām, sāli, kajēnas pipariem, ķiploka pulveri un maltām citrona miziņām. Cepšanas laikā pārber, izvārti kukurūzu cietā sierā (parmezānu).
🥩Cūkas vai liellopa fileju: cep gaļu uz augstas uguns, eļļā, ķiplokos un čilī. Neaizmirstam, gaļu atpūtināt. Gaļu pēc tam pārklājam ar sasmalcinātiem ķiplokiem, pētersīļiem un spiestu citrona sulas masu.
🍞Ķiploku maizīte: sasmalcini ķiploku, zaļumus un sajauc ar sviestu un sāli vienmērīgā masā. Liec cepties maizi un pārklāj to ar sviesta masu.