Tex Mex

Ieteikt
 26

Tacos al pastor "Estilo letón"

Sastāvdaļas

Salsai
2 -3 tomāti
2. gb. paprika (vēlams zaļa)
2 mazi habanero vai čili pipari
1 paliels sīpols
2 ķiploka daiviņas
Sāls

Pārējās sastāvdaļas
2. gb. "Santa Maria" kviešu/kukurūzas tortiljas
3 cūkgaļas karbonādes vai pleca daļas šķēles
100 ml ananāsu sulas
Avokado
2 sīpoli
Saišķītis pētersīļu
Laims

Pagatavošana

Salsai paredzētos produktus sagriež un liek vārīties. Pēc pāris minūšu vārīšanas, sablenderē un pievieno sāli pēc garšas.
Sagriež vienu sīpolu pusriņķīšos. Pusē salsas, sīpolos un ananāsu sulā liek marinēties gaļu. Atstāj vismaz uz 4 stundām, vēlams uz diennakti.
Gaļu izņem no marinādes, nokrata sīpolus un lieko marinādi un liek cepties uz grilla vai uz karstas pannas.

Tikmēr sīki sakapā atlikušo sīpolu un pētersīļus. Sajauc. Sagriež laimu daiviņās un avokado šķēlītēs. Sakarsē uz pannas vai cepeškrāsnī tortiljas.

Kad gaļa izcepusies, to sagriež strēmelītēs. Liek tortiljās, uzlej mazliet salsas, uzspiež laimu, uzber sakapātos sīpolus un pētersīļus un uzliek avokado. Iespējams pasniegt arī ar mazliet krējuma.

Autentiskākai noskaņai un garšai piedzer alu "Corona"
¡Buen Provecho! Y ¡Que viva México!

iepriekšējā10. no 100nākamā

PELNI AR RECEPTI 2. kārta

Ievietoja: Tex Mex 1. aug 2012 14:56

138 cilvēkiem patīk

Vairāk

Citas šīs lapas galerijas