Tūrisma aģentūra "Tēvzeme"

Oficiālā lapa
Ieteikt
 2

Ceļojumi 2020

(sun) (sun) (sun)
Cēsis un “Veselības laboratorija”
(26.09.2020.)

Izbraukšana no Rēzeknes 8.00
* “Piebalgas Porcelāna Fabrikas” apmeklējums. Mākslinieka Jāņa Roņa izlolotā Piebalgas Porcelāna Fabrika ir vienīgā porcelāna ražotne Latvijā. “Baltais zelts” ir kļuvis par vienu no Piebalgas simboliem. Rūpīgs roku darbs rada smalkus traukus, suvenīrus un īpašas dāvanas. Būs iespēja paviesoties ražotnē, izzināt trauslā porcelāna tapšanas noslēpumu un izmēģināt porcelāna apgleznošanu!
* Ērgļu klintis - viens no nozīmīgākajiem tūrisma objektiem Gaujas nacionālajā parkā, labiekārtots apskatei (skatu platformas, takas, kāpnes). No skatu laukumiņa virs klintīm paveras majestātiska ainava tālu pāri Gaujai.
* Cēsu pilsētas apskates ekskursija.
* Cēsu Pils kompleksa apmeklējums (Viduslaiku pils, muzejs, Izstāžu nams, Lademahera tornis Jaunajā pilī). Cēsu pils ir ievērojamākā un vislabāk saglabātā viduslaiku pils Latvijā. Zobenbrāļu ordenis pils celtniecību uzsāka pirms 1218. gada, taču spožākā uzplaukumu periodu tā piedzīvoja sava nākamā saimnieka — Vācu ordeņa — valdīšanas laikā. Postošo Livonijas karu Cēsu pils sagaidīja kā varenākais cietoksnis Livonijā.
* Brīvais laiks Cēsīs.
* 17.00 Uzlējumu ražotnes - “Veselības laboratorijas” apmeklējums. Ekskursijas laikā notiek iepazīstināšana ar “Veselības laboratorijas” vēsturi un pirmsākumu idejām. Būs iespēja degustēt un baudīt “Veselības laboratorijas” garšu daudzveidību! Uzlējumi tiek gatavoti tikai no Latvijas biosistēmā iegūtām, grūtā darbā vāktām pavasara, vasaras un rudens ogām, kas aptver Latvijas ekoloģiskā spektra daudzveidību.
* Atgriešanās mājās ap 22.00.
Ekskursijas cena: 44,00EUR (skolniekiem un pensionāriem 39EUR)
Cenā ietilpst: transporta pakalpojumi, grupas vadītāja un vietējo gidu pakalpojumi, ieejas biļetes “Piebalgas Porcelāna Fabrikā”, Cēsu jaunajā un vecajā pilī, Lademahera tornī, ekskursija “Veselības laboratorijā”.
Papildus izmaksas: Degustācija “Veselības laboratorijā” - 3EUR




(sun)  (sun)  (sun)