Jums garšo jūras veltes un jūs vēlaties saglabāt savu slaido augumu? Tad jūs noteikti novērtēsiet jauno Faberlic "Vidusjūras" zupu (art. 15919). Maigais jūras velšu aromāts, ko lieliski izceļ Vidusjūras garšvielas, piešķir maigu garšu šīm barojošajam produktam.
1 paciņa, 25 g, paredzēts 1 porcijai.
Sasmalcināti kukurūzas graudi uzlabo gremošanas trakta darbību, normalizē vielu apmaiņas procesus un attīra organismu.
Vidusjūras zupai raksturīgs ļoti liels olbaltumvielu daudzums. Garneles un krabji satur neskaitāmu cilvēka organismam nepieciešamu mikroelementu daudzumu: dzelzs, jods, varš, magnijs, cinks un fosfors.
D vitamīns palīdz organismam uzņemt kalciju.
Zupu pagatavot var ļoti vienkārši. Tas prasīs pavisam maz laika.
Paciņas saturu rūpīgi izmaisiet 200-250 ml mazliet karstā ūdenī. (60-70 ͦ С). Uzmanību! Nevārīt un nepaliet ar verdošu ūdeni!
Ļaujiet ievilkties 2-3 minūtes, un zupa ir gatava!
1 paciņa, 25 g, paredzēts 1 porcijai.
Sasmalcināti kukurūzas graudi uzlabo gremošanas trakta darbību, normalizē vielu apmaiņas procesus un attīra organismu.
Vidusjūras zupai raksturīgs ļoti liels olbaltumvielu daudzums. Garneles un krabji satur neskaitāmu cilvēka organismam nepieciešamu mikroelementu daudzumu: dzelzs, jods, varš, magnijs, cinks un fosfors.
D vitamīns palīdz organismam uzņemt kalciju.
Zupu pagatavot var ļoti vienkārši. Tas prasīs pavisam maz laika.
Paciņas saturu rūpīgi izmaisiet 200-250 ml mazliet karstā ūdenī. (60-70 ͦ С). Uzmanību! Nevārīt un nepaliet ar verdošu ūdeni!
Ļaujiet ievilkties 2-3 minūtes, un zupa ir gatava!
← iepriekšējā | 13. no 300 | nākamā → |