Ir iespējamas dažādas variācijas gatavojot šo lielisko dzērienu, viena no tādām: "Saldais banānu Lassi"
Lassi ir tradicionāls Indijas deserta dzēriens, kas tiek pagatavots uz kefīra, paniņu vai jogurta bāzes un papildināts ar dažādām garšvielām un augļiem. Lassi ir viegls dzēriens, īpaši piemērots vasaras sezonā, pasniedzot atdzesētu, lassi atsvaidzinās un dos enerģiju atlikušajai dienai!
Sastāvdaļas:
300 ml kefīra (vai tīrkulktūras)
2 banāni (derēs arī zemenes vai citi augļi pēc gaumes)
1 tējk. jaggery (brūnais cukurniedru cukurs)
1/2 tējk. vaniļas cukura
1/2 tējk. kardamona (malta)
Pagatavošana:
Visas sastāvdaļas sajauc blenderī. Pasniedz atdzesētu.
Lassi ir tradicionāls Indijas deserta dzēriens, kas tiek pagatavots uz kefīra, paniņu vai jogurta bāzes un papildināts ar dažādām garšvielām un augļiem. Lassi ir viegls dzēriens, īpaši piemērots vasaras sezonā, pasniedzot atdzesētu, lassi atsvaidzinās un dos enerģiju atlikušajai dienai!
Sastāvdaļas:
300 ml kefīra (vai tīrkulktūras)
2 banāni (derēs arī zemenes vai citi augļi pēc gaumes)
1 tējk. jaggery (brūnais cukurniedru cukurs)
1/2 tējk. vaniļas cukura
1/2 tējk. kardamona (malta)
Pagatavošana:
Visas sastāvdaļas sajauc blenderī. Pasniedz atdzesētu.
| ← iepriekšējā | 35. no 57 | nākamā → |
