Vistiņa ar tomātiem
Gatavošana:
Filejas sagriež gabaliņos,
apcep sviestā, izliek traukā.
Sagriež sīpolus un ķiplokus, apcep.
Tomātus applaucē ar karstu ūdeni, tad ar aukstu.
Nomizo ādu , izņem sēkliņas, sagriež gabaliņos.
Tomātus pievieno pie sīpoliem , apcep.
Pievieno pētersīļus, timiānu.
Pievieno filejas gabaliņus, sāli, piparus.
Sastāvdaļas:
400 g vistas filejas
4 tomāti
1 sīpols
50 g sviets
3 ķiploka daiviņas
pētersīļi
timiāns
sāls, pipari
Gatavošana:
Filejas sagriež gabaliņos,
apcep sviestā, izliek traukā.
Sagriež sīpolus un ķiplokus, apcep.
Tomātus applaucē ar karstu ūdeni, tad ar aukstu.
Nomizo ādu , izņem sēkliņas, sagriež gabaliņos.
Tomātus pievieno pie sīpoliem , apcep.
Pievieno pētersīļus, timiānu.
Pievieno filejas gabaliņus, sāli, piparus.
Sastāvdaļas:
400 g vistas filejas
4 tomāti
1 sīpols
50 g sviets
3 ķiploka daiviņas
pētersīļi
timiāns
sāls, pipari
| ← iepriekšējā | 31. no 192 | nākamā → |
