Piena šokolādes trifeles
1 attēls • 2. feb 2013 19:44
Piena šokolādes trifeles
Sastāvdaļas
400g Kalev piena šokolāde Nurr
150g sviests
50ml liķieris (ieteicams Vana Tallinn)
150g mandeļu pārslas vai lazdu rieksti
75g pūdercukurs
Dekorēšanai:
150g Kalev piena šokolāde Nurr
Mandeļu vai lazdu riekstu gabaliņi
Pagatavošana: 60 min.
1. Saputo sviestu un pūdercukuru putiņās.
2. Pievieno apgrauzdētas un sadrupinātas man...VairākPiena šokolādes trifeles
Sastāvdaļas
400g Kalev piena šokolāde Nurr
150g sviests
50ml liķieris (ieteicams Vana Tallinn)
150g mandeļu pārslas vai lazdu rieksti
75g pūdercukurs
Dekorēšanai:
150g Kalev piena šokolāde Nurr
Mandeļu vai lazdu riekstu gabaliņi
Pagatavošana: 60 min.
1. Saputo sviestu un pūdercukuru putiņās.
2. Pievieno apgrauzdētas un sadrupinātas mandeļu pārslas. Mandeļu pārslu vietā var izmantot arī sasmalcinātus lazdu riekstus.
3. Pievieno izkausētu šokolādi un liķieri.
4. Šokolādes masu ieliek konditorejas maisiņā vai polipropolēna maisā un izspiež 8-10 gramu lielas piciņas uz paplātes, kurā ieklāts cepamais papīrs.
5. Kad piciņas ir sarecējušas, izveido apaļas bumbiņas, iemērc šokolādē un apkaisa ar grauzdētām riekstu drupatām.
-