zemeņu deserts
1 attēls • 17. jan 2013 15:43
Sastāvdaļas par "Dessert zemeņu"
- Cukurs - 6 ēdamkarotes l.
- Zemenes - 2 tases
- Olu - trīs gabalus
- Milti - 1/2 glāze
- Cepamais pulveris - viena tējkarote
- Sāls, sviests - pēc garšas
- Zemeņu krējuma - 1 tase
- Putukrējums - 1 glāzi.
Sagatavošanas metodi "Zemeņu Dessert"
Zemenes cilpa, atdaliet stublāju, nomazgājiet. Smidzināt ogas vienu ēdamkaroti cukura, atstāj uz ne...VairākSastāvdaļas par "Dessert zemeņu"
- Cukurs - 6 ēdamkarotes l.
- Zemenes - 2 tases
- Olu - trīs gabalus
- Milti - 1/2 glāze
- Cepamais pulveris - viena tējkarote
- Sāls, sviests - pēc garšas
- Zemeņu krējuma - 1 tase
- Putukrējums - 1 glāzi.
Sagatavošanas metodi "Zemeņu Dessert"
Zemenes cilpa, atdaliet stublāju, nomazgājiet. Smidzināt ogas vienu ēdamkaroti cukura, atstāj uz neilgu laiku, tad pievieno 1-2 ēdamkarotes cukura, maisa un ļauj nostāvēties 30 minūtes vai stundas. Beat baltumus tvaika pirtī ar 5 ēdamkarotēm cukura, līdz kamēr maisījums iegūst konsekvenci mērci. noņemt no uguns un turpināt pukstēšana vēl pāris minūtes.
Uzbērt miltus un samaisa ar cepamo pulveri un šķipsniņu sāls, pakāpeniski Iemaisa sakultu olu un noslaucīt vēlreiz. Kūka panna ar caurumu vidū (diametrs apmēram 20 cm) suka ar eļļu, ielej maisījumu un vāra to krāsnī 180 ° C aptuveni 15 minūtes. Izņem no krāsns un atdzesē uz veidlapas. Kad atdzisis, novietojiet kūka uz šķīvja, aizpildiet centru pīrāgs un zemeņu sulu, ar to stekshim, un top ar zemeņu krēmu. Pasniedz ar putukrējumu.
Zemeņu krēms mazgājot 2 tases zemenes, nesaspiediet bļodā, pievieno apmēram 3 tases cukura un citrona sulu, samaisa visu kārtīgi. Maisījums ielej 1 ēdamkarote ķiršu liķieris, samaisa un liek ledusskapī uz 1 stundu.