Sinepju mērce
1 ēdamkarote sinepju sēklu
3 tējkarotes ūdens
1 ēdamkarote medus
1 ēdamkarote citrona sulas
Sēklas samaļ elektriskajās kafijas dzirnaviņās, visas sastāvdaļas liek blenderī un veido viendabīgu masu, var pievienot mazliet extra virgin olīveļļu.
Saulespuķu krēms
1 krūze saulespuķu sēklas, mērcēt tās 8-12h
1/2 nomizota gurķa bez sēklām
1/3 krūzes selerijas kāta sulas
1/2 nomizota, sagriezta citrona bez sēklām
2 daivas ķiploka
jūras sāls pēc garšas
ūdens pēc nepieciešamības, lai veidotos viendabīga masa
Selerijas sulu, gurķi, citronu, ķiploku sablenderē, pievieno saulespuķu sēklas un blenderē līdz veidojas balta viendabīga masa
| ← iepriekšējā | 32. no 49 | nākamā → |
