LITTLE MIX

Ieteikt
 5

Atlase

Atlase


Jade:
Pirms atlases Džeida izlēma nomierināt savus nervus hipnoterapijas veidā ,jo bija pārāk uztraukusies par žūrijas vērtējumu. Pirmā atlases kārta  bija diezgan traka,jo visi rīkoja ballīti hotelī un smieklīgā kartā no visiem visātrāk  aizgāja gulēt viņa, Jesy, Perrie un Leigh Anne. Nākošajā dienā lielu baru aizdzina mājas un tie bija arī tie kas palika ilgi nomodā, iespējams tas bija triks kā pārbaudīt cik dalībnieki nopietni gatavojas atlasei. Jade bija ielikta 3 dažādās grupās un visās trīs reizēs grupu neizdevās izveidot.  Lai gan viņai bija laba balss , bet ne pašpārliecinātība viņa tika ielikta meiteņu grupā, kas viņai nepatika līdz tur piebiedrojās Leigh Anne un Jesy kur kļuva ar viņām par labām draudzenēm. Viņa arī bija zinājusi Periju ,jo abas nāk no vienas dzīves vietas  un zina kopīgus/pazīstamus cilvēkus . Džeida gribēja iepazīties ar Periju , bet nebija īsti laika, jo visur bija burzma un visi tika izmētāti pa grupām.  Kā viņa atceras, Perija bija pavisam sašļukusi, jo īsti neiederējās nevienā grupā un beigās Perija raudāja, par ko Džeida juta  viņai līdzi. Vēlāk Periju ielika vienā grupā ar Džesiju kur turpat bija Džeida kopā ar Leigh Anne , kas nekad nebija dzirdējušas kā viņa dzied, bet kad dzirdēja kā viņa prot dziedāt, abas iesaucās „Wow!” .Beigu beigās viņas viņas visas kopā tika saliktas vienā grupa un kā Džeida saka ‘Varbūt smieklīgi izklausās, bet tas noteikti bija liktenis!'


Jesy:
Viņa izbaudīja gan arī ienīda atlases pieredzi kopumā. Džesija satika daudz cilvēkus, kas šeit jau bija ieradušies kārtējā reizes un tas viņai deva ticību un cerību, ka iespējams viņai noveiksies. Arī viņa bija ielikta neveiksmīgi 3 dažādās grupās. Pedējo reizi tika ielikta grupā ar daudz zēniem kas neizklausījās īsti labi. Luis sauca atpakaļ grupu un pateica, ka neviens nav ticis iekšā. Džesijas sirds sitās strauji un viņa saprata, ka nav nekādu iespēju vairs un tiks sūtīta mājās tāpat.  Viņa aizgāja uz tualeti, jo kameras visur sekoja. Vēlāk piezvanīja viņas māsa Džeida un piedāvāja aizvest mājas, ko arī viņa vēlējās. Kas viņa devās prom viens no intervētājiem piedāvāja interviju ar Džesiju bet viņa īsti negribēja ,jo bija kautrīga no kamerām. Bet iekšēji viņa juta, ka ir jāpaliek, tāpēc palika un aizgāja uz telpu kur bija 30 cilvēki.  Dalībnieki viņu brīdināja, ka dažus no cilvēkiem izsauks, lai atkal tiktos ar žūrija un Džesija pie sevis lūdza, lai tā būtu viņa. Kad viņu izsauca viņa bija laimīga,bet nabaga māsa gaidīja ārā. Viņa tika ielikta grupā atkal ar Periju,  bet tas viņu neiepriecināja ,jo cita dalībniece teica, ka nevēlās būt tādā meiteņu grupā. Beigās visas meitenes satikās un izveidojās grupa , kas lika domāt viņai ,ka nekas neizdosies, kamēr visas izmēģinājāt dziedāt kopā. Džesija jau iepriekš zināja Džeidu un Leigh Anne ,jo abas dalīja istabiņu atlases laikā , bet vēlāk arī iepazina Periju ar kuru bija iepriekšējās grupās. Tagad viņa saka, ka labi vien ir ,ka tiku meiteņu grupā, jo tagad Džesija ienīstu uzstāties kā solo dziedātājai.



Leigh Anne: 
Viņa turpināja strādār par apkalpotāju un apmeklēja universitāti pēc noklausīšanās, gadijumā ja neiekļūs šovā. Kad pienāca atlases laiks  Leigh Anne sāka apšaubīt savas domas par ieklūšanu , jo visi dalībneiki bija ļoti talantīgi un spēcīgi. Kad pienāca viņas kārta dziedāt Leigh Anne nesaprata kas notiek, viņa sāka pēkšņi atraisīties un lēkāt. Kad žūrija izvēlējas viņu ielikt meiteņu grupā tās deva ticību, bet vēlāk arī gupai  bija patiekts ‘nē’. Vēlāk Džesija, Džeida tika ielikta ar viņu vienā grupā un tika pieaicināta Perija un tā mēs arī  izveidojāmies ,mēs visas bijām laimīgas apzinoties ,ka Tulisa ir mūsu mentore . Tas bija satriecošas ziņas mums visām!


         
   Perrie:
Tiku cauri noklausīšanai un sapratu,ka uztraukums ir jāliek pie malas.  Kopā iemācijās 6 dziesmas, lai atlasei būtu kārtīgi sagatavojusies. Vēlāk Perija devās ar mammu iepirkties, jo mammai piekodināja, ka viņai ir jaizskatās nevainojami. Pēc iepirkšanās viņa izklāja visus apģērbu uz zemes un viņai acīs sariesās acis, jo viņa zināja, ja netiks cauri atlasei viņa jutīsies ļoti vīlusies. Perijas ģimene tajā laikā nepilnīja daudz nauduas, bet mamma tomēr nopirka visas jaukās lietas, jo viņa ticēja,ka viss izdosies. Atlases laiks bija briesmīgākā pieredze manā mūžā viņai nebija draugu un pat hotelī nebija nevienu ar ko parunāties. Arī tajās grupās kurās bija Perija bija pateikts ‘nē’ , viņa uzreiz zvanīja mammai un izstāstīja par to cik drausmīgi viņa jūtās. Visā šajā laikā viņa neko neēda, slikti gulēja un visu laiku metās slikta dūša. Vēlāk brīnumainā kārtā viņa iepazina 2 dalībniekus , un tas viņu ļoti iepriecināja kā arī ap pašsajūtu plaika labāk.Kad uz skatuves tikai iesauktas Perija, Džeina, Džesija un Leigh Anne  viņa ar Džesiju sāka raudāt, jo nesaprata kas notiek, un kad Kellija jautāja vai mēs gribām šādā sastāvā piedalīties visas bija pārlaimīgā laimē!



                                                                 http://youtu.be/UDTnyJcIQmI