Kristīnes garšīgo ēdienu receptes

Ieteikt
 4

Ou, un te jau piedāvā čaču - gruzīnu vīnogu brendiju jeb kandžu. Katrs sauc kā grib, bet čača ir 40% stiprs dzēriens izgatavots no vīnogu pārpalikumiem, kas paliek pāri pēc vīna spiešanas. Kmara, piemēram, vīnu vispār nedzer, jo no tā neesot nekāda jēga. Tikai čaču. Un savos 76 gados lieliski izskatās un ir pilnīgi vesela:) Viņa gan teica, ka tas tāpēc, ka atšķirībā no latviešiem, neēd kūpinājumus, bet tikai labu svaigu pārtiku tīrā veidā. Pagatavotu, protams, ja ir runa par gaļu, bet ne kūpinātu.

iepriekšējā29. no 48nākamā

Ar Veroniku ciemos pie gruzīniem

Ievietoja: Kristīnes garšīgo ēdienu receptes 3. mai 2013 10:23

Citas šīs lapas galerijas