KORDBIKA

Oficiālā lapa
Ieteikt
 216

Kordbika Noteikumi!

Noteikumi
1. „KORDBIKA“ ir daudzspēlētāju interneta spēle, kuras darbību organizē SIA Ogre Games.
2. Reģistrējoties „KORDBIKA“, persona apliecina, ka piekrīt visiem spēles noteikumiem.
3. Noteikumu neievērošanas gadījumā lietotāja profils var tikt dzēsts un personai var tikt liegta piekļuve „KORDBIKA“
4. „KORDBIKA“ patur tiesības jebkurā brīdī mainīt portāla noteikumus, noteikumi stājas spēkā līdz ar to publicēšanu „KORDBIKA“
5. Piereģistrējoties „KORDBIKA“Jūs piekrītat šiem noteikumiem, t.sk. visām tajos veiktajām izmaiņām. Katra portāla „KORDBIKA“ lietotāja pienākums ir regulāri pārlasīt noteikumus, lai būtu savlaicīgi informēts par veiktajām izmaiņām.
6. Katrs „KORDBIKA“lietotājs drīkst izveidot tikai vienu profilu.
7. „KORDBIKA“lietotājam ir tiesības jebkurā brīdī izdzēst savu lietotāju profilu, tādējādi zaudējot reģistrēta lietotāja statusu. Dzēšot profilu, tiek neatgriezeniski zaudēti visi lietotāja saglabātie dati un pasūtītie pakalpojumi.
8. „KORDBIKA“ administrācija patur tiesības jebkurā brīdī, turklāt bez iepriekšēja brīdinājuma dzēst/bloķēt personas profilu, kā arī liegt pieeju portālam, turklāt administrācija par šādām darbībām atbildību nenes.
9. „KORDBIKA“ administrācija patur tiesības jebkurā brīdī izsūtīt lietotājiem informatīvos un komerciālos materiālus.
11. Komerciāla rakstura aktivitātes atļautas tikai ar „KORDBIKA“rakstisku piekrišanu.
12. Administrācija nenes nekādu atbildību par ļaunprātīgi izmantotiem profiliem, autortiesību pārkāpumiem un citām pretlikumīgām darbībām, ko lietotāji veikuši „KORDBIKA“ ietvaros. Katrs lietotājs ir pats personīgi atbildīgs par jebkuru informāciju, kuru tas izvieto vai jebkādā veidā nosūta citiem portāla lietotājiem. Piekrītot noteikumiem lietotājs uzņemas pilnīgu atbildību par visām iespējamajām viņa darbības sekām, tajā skaitā arī tiesiskajām. „KORDBIKA“aizliegts ievietot vai nosūtīt citiem lietotājiem: * Video, audio un foto un jebkāda cita veida materiālus, kuru autortiesības pieder trešajai personai. * Attēlus ar citu portālu, spēļu ūdenszīmēm. * Informāciju, kura aicina uz jebkāda veida prettiesisku darbību veikšanu. * Informāciju, kas ir vulgāra vai jebkādā veidā aizskaroša. * Informāciju ( datnes ), kas jebkādā veidā varētu traucēt datora un elektronisko sakaru darbībai ( drošībai ) * Nesaskaņotu reklāmu, spamu, ķēdes vēstules. * Visa cita veidu informāciju, kas varētu traucēt portāla http://www.pentagons.lv darbībai.
13. „KORDBIKA“neuzņemas atbildību, par gadījumiem, kad traucēta spēles darbība vai tas nav pieejams tehnisku uzlabojumu dēļ.
14. „KORDBIKA“ neuzņemas atbildību par jebkāda veida zaudējumiem, kas lietotājiem gadījušies 12. punktā minētajos gadījumos.
15. „KORDBIKA“ pakalpojumi tiek piedāvāti bez nekādām papildus garantijām.
16. Ir aizliegts spēlēt „KORDBIKA“ izmantojot papildus programmas, skriptus u.c risinājumus, kas pieļauj spēles procesa noriti bez tiešas lietotāja darbības. Pārkāpuma gadījumā lietotājs zaudē tiesības uz savu kontu spēlē „KORDBIKA“
17. Ja noteikumu pārkāpumu gadījumā lietotājam liegta pieeja „KORDBIKA“ tad nauda par neizlietotajiem pakalpojumiem netiek atgriezta.
18. Visas domstarpības risināmas kas radušās starp „KORDBIKA“ un tā lietotājiem risināmas pārrunu ceļā. Ja neizdodas atrast kopsaucēju, tad tās risināmas Latvijas Republikas likumos paredzētajā kārtībā.
* Šo noteikumu neievērošanas gadījumā Jūsu profils tiks bloķēts pieeja „KORDBIKA“ būs liegta!
* „KORDBIKA“ patur tiesības Jūsu profilu bloķēt bez brīdinājuma!