Jauns.lv

Oficiālā lapa
Ieteikt
 221

Magones pienā ( tā šo kūku nosauca mana meita)

Biskvītam:
4 olas
4 ē/k cukura
2 ē/k kakao pulveris
4 ē/k milti
mazliet ūdens

Želejas
1 paciņa Alojas viegli pagatavojamā sausā ķiršu želeja
400 ml piens
40 g želatīns
2 t/k vaniļas cukurs

Tad vēl nepieciešams:
1 burciņa brūklenes ar cukuru
150 g salds krējums
2 t/k kakao
3 t/k cukurs.

Pagatavo ķiršu želeju pēc instrukcijas uz paciņas.
Biskvītam - atdala olu baltumus no dzeltenumiem. Dzeltenumus saputo ar cukuru, miltiem, kakao un nedaudz ūdeni. Baltumus saputo stingrās putās un iecilā saputotajā dzeltenumu masā. Cep 2 ripas ( 26 cm ). Atdzesē.
Vienu ripu liek atpakaļ tortes formā un bagātīgi noklāj ar brūklenēm ar cukuru. Pa virsu liek saputotu saldo krējumu ar cukuru un kakao pulveri.
Tad liek otru biskvīta kārtu, kuru arī noklāj ar brūklenēm ar cukuru.
Ķiršu želeju sagriež kubikos un uzber pa virsu.
Pagatavo piena želeju. Izkausē želatīnu, iemaisa pienā, pievieno vaniļas cukuru. Lej sākumā plānu kārtiņu uz ķiršu želejas kubiņiem, un ieliek uz pusstundu ledusskapī. Tad lej pāri visu atlikušo piena želeju un liek ledusskapī līdz nākamai dienai.

1. no 293nākamā

BALSO PAR RECEPTI!

Ievietoja: Jauns.lv 6. dec 2013 17:26

1143 cilvēkiem patīk

Vairāk

Citas šīs lapas galerijas