Šokolādes pīrāgs.
sastāvdaļas:
100 g piena šokolādes
200 g miltu
150 g sviesta
100 ml piena
100 g cukura
4 olas
4 ēd.k. kakao
2 tējk. cepama pulvera
1 tējk. rauga(sausā)
Pagatavošana:
Atdaliet olu dzeltenumus no baltumiem. Olu dzeltenumus sajauciet ar cukuru, pielejiet ar raugu un pienu kausētu sviestu. Maisiet, kamer izkusis cukurs.
Saputotajam maisījumam pievienojiet miltus, cepamo pulveri un kakao. Iemaisiet līdz viendabīgumam un pievienojiet lielos gabalos salauztu sokol·ādi(nedaudz atstājiet vēlākam laikam).
Saputojiet olu baltumus līdz putām un uzmanīgi iecilājiet mīklā. Ietaukojiet cepamo plati ar sviestu, lieciet taja mīklu un apbārstiet to ar smalki sarīvetu atlikušo šokolādi. Cepiet pīrāgu līdz 180 karstā cepeškrāsnī apmeram 30-45 minūtes.
sastāvdaļas:
100 g piena šokolādes
200 g miltu
150 g sviesta
100 ml piena
100 g cukura
4 olas
4 ēd.k. kakao
2 tējk. cepama pulvera
1 tējk. rauga(sausā)
Pagatavošana:
Atdaliet olu dzeltenumus no baltumiem. Olu dzeltenumus sajauciet ar cukuru, pielejiet ar raugu un pienu kausētu sviestu. Maisiet, kamer izkusis cukurs.
Saputotajam maisījumam pievienojiet miltus, cepamo pulveri un kakao. Iemaisiet līdz viendabīgumam un pievienojiet lielos gabalos salauztu sokol·ādi(nedaudz atstājiet vēlākam laikam).
Saputojiet olu baltumus līdz putām un uzmanīgi iecilājiet mīklā. Ietaukojiet cepamo plati ar sviestu, lieciet taja mīklu un apbārstiet to ar smalki sarīvetu atlikušo šokolādi. Cepiet pīrāgu līdz 180 karstā cepeškrāsnī apmeram 30-45 minūtes.
| ← iepriekšējā | 52. no 300 | nākamā → |
