Kāpostu kotletes.....
sastāvdaļas:
300 g svaigu kāpostu
2 olas
milti
sāls
Pagatvošana:
Kāpostu sagriež smalkās strēmelītēs(skaidiņās). Pievieno olas, sali pēc garšas un visu sajauc.
No masas veido nelielas kotletītes, katru apviļā miltos un liek uz pannas sakarsētā eļļā. Cep no abām pusēm zeltaini brūnas.
Apceptās kotletes izkārto uz cepešpannas un vel 30 minūtes cep līdz 200 grādiem sakarsetā cepeškrāsnī.
Pasniedz ar krejumu vai majonēzi.
sastāvdaļas:
300 g svaigu kāpostu
2 olas
milti
sāls
Pagatvošana:
Kāpostu sagriež smalkās strēmelītēs(skaidiņās). Pievieno olas, sali pēc garšas un visu sajauc.
No masas veido nelielas kotletītes, katru apviļā miltos un liek uz pannas sakarsētā eļļā. Cep no abām pusēm zeltaini brūnas.
Apceptās kotletes izkārto uz cepešpannas un vel 30 minūtes cep līdz 200 grādiem sakarsetā cepeškrāsnī.
Pasniedz ar krejumu vai majonēzi.
| ← iepriekšējā | 36. no 300 | nākamā → |
