Atdala olu dzeltenumus no baltumiem.
Vispirms ar mikseri sakuļ olu baltumus. Kad tie sāk veidoties par baltu masu, pievieno sāli un baltvīna etiķi. Turpina kult un pievieno 50 gramus cukura (pusi no receptes sākumā minētā daudzuma), sagaidot, kad iegūta olbaltumu masa, kas nekrīt ārā no bļodas.
Lielā bļodā sakuļ olu dzeltenumus ar citrona miziņu un atlikušajiem 50 gramiem cukura.
Vēl citā bļodā sajauc mandeļu miltus ar kardamonu un cepamo pulveri, un iemaisa olu dzeltenumu masā.
Tagad atliek sajaukt mandeļu un olu maisījumu ar olbaltumu masu. Aptuveni trijos piegājienos mandeļu masā iecilā olbaltumu – viegli, pavisam viegli, lai saputotās olas nezaudētu apjomu.
Mīklu liek pannā un šauj cepeškrāsnī uz aptuveni 35 minūtēm. Pēc tam izņem no krāsns, ļauj atdzist un tikai pēc tam izceļ no pannas un atbrīvo no cepamā papīra.
Vispirms ar mikseri sakuļ olu baltumus. Kad tie sāk veidoties par baltu masu, pievieno sāli un baltvīna etiķi. Turpina kult un pievieno 50 gramus cukura (pusi no receptes sākumā minētā daudzuma), sagaidot, kad iegūta olbaltumu masa, kas nekrīt ārā no bļodas.
Lielā bļodā sakuļ olu dzeltenumus ar citrona miziņu un atlikušajiem 50 gramiem cukura.
Vēl citā bļodā sajauc mandeļu miltus ar kardamonu un cepamo pulveri, un iemaisa olu dzeltenumu masā.
Tagad atliek sajaukt mandeļu un olu maisījumu ar olbaltumu masu. Aptuveni trijos piegājienos mandeļu masā iecilā olbaltumu – viegli, pavisam viegli, lai saputotās olas nezaudētu apjomu.
Mīklu liek pannā un šauj cepeškrāsnī uz aptuveni 35 minūtēm. Pēc tam izņem no krāsns, ļauj atdzist un tikai pēc tam izceļ no pannas un atbrīvo no cepamā papīra.
| ← iepriekšējā | 36. no 94 | nākamā → |
