Piedāvājam cieto sieru "Knapsieriņš".
Viens no senākiem Latvijā ražoto sieru veidiem. Senatnē stipri izplatīts, jo nebija gandrīz neviena lauku sēta, kur to neizgatavotu un nelietotu. Tagad Dundagā ražoto knapsieriņu piedāvājam nobaudīt kā uzkodu pie alus vai citiem dzērieniem. Uzrīvējot uz sviestmaizēm, tas apmierinās visizsmalcinātāko ēdienu cienītājus.
Knapsieriņus izgatavo no Dundagā ražotā vājpiena biezpiena, to speciāli apstrādājot un pievienojot sāli un ķimenes. Knapsieriņu šobrīd piedāvājam iegādāties jau sasmalcinātā veidā. Stipri samazinātā ūdens satura dēļ. tas ilgstoši glabājas un noderēs ceļojumā. Uzkaisot uz sviestmaizēm, siera pūkas kusīs uz mēles apmierinot visizsmalcinātākos gardēžus, Neaizvietojama uzkoda kopā ar alu, nogaršojiet!
Viens no senākiem Latvijā ražoto sieru veidiem. Senatnē stipri izplatīts, jo nebija gandrīz neviena lauku sēta, kur to neizgatavotu un nelietotu. Tagad Dundagā ražoto knapsieriņu piedāvājam nobaudīt kā uzkodu pie alus vai citiem dzērieniem. Uzrīvējot uz sviestmaizēm, tas apmierinās visizsmalcinātāko ēdienu cienītājus.
Knapsieriņus izgatavo no Dundagā ražotā vājpiena biezpiena, to speciāli apstrādājot un pievienojot sāli un ķimenes. Knapsieriņu šobrīd piedāvājam iegādāties jau sasmalcinātā veidā. Stipri samazinātā ūdens satura dēļ. tas ilgstoši glabājas un noderēs ceļojumā. Uzkaisot uz sviestmaizēm, siera pūkas kusīs uz mēles apmierinot visizsmalcinātākos gardēžus, Neaizvietojama uzkoda kopā ar alu, nogaršojiet!
| ← iepriekšējā | 35. no 39 | nākamā → |
