Oranžērija Ikdienišķi stāsti par draugiem.lv un mūsu draugiem
Jūnijs, 2013

Mežsarga Modra foto stāsti 26

Modris Lejiņš draugiem.lv veido foto stāstus – īsus, asprātīgus skečus par mūsu dzīvi. Viņa populārākās galerijas aplūkotas vairāk kā 21 tūkstoti reižu. 

Šādu popularitāti varētu apskaust dažs labs TV raidījums. Cilvēku attieksme ir dažāda, tomēr vairums smejas un slavē Modri par asprātību un uzlaboto omu.

Kaimiņi no sākuma uzdeva daudz jautājumu

Modris ir mežsargs – daudz laika pavada vienatnē, tad arī rodas idejas jauniem stāstiem. Iesākumā licis galerijās puķītes un dabasskatus, bet ar laiku gribējis ko atšķirīgu. Pirmie mēģinājumi pašam nav gājuši pie sirds, tāpēc tie „dienas gaismu” tā arī nav ieraudzījuši.

Idejas saviem foto skečiem Modris smeļas itin visā – pasakās, filmās, anekdotēs vai vienkārši sadzīves situācijās. Ja iešaujas prātā ideja, Modris to pieraksta. Ir galerijas, kuras tapušas veselu mēnesi, cita izdodas dienas laikā. „Pārsvarā viss ir bildēts mājas tuvumā. Pēkšņi pa pagalmu staigā indietis vai pirāts, vai ragana iemēģina slotu lidojumam, tad gan kaimiņi no sākuma uzdeva daudz jautājumu. Nu jau ir pieraduši - skat, Modrītis atkal kaut ko taisa,” stāsta mežsargs.

„Ieceru ir daudz. Līdz šim esmu ticis cauri pa lēto. Tērpi ir pašiem - atliek tik reizēm nopirkt kādu zivi, augli, alus pudeli vai ko citu. Ja piedalās kaimiņu bērni, tad konfektes.'' Trīs sivēntiņos'' visi trīs labi padzērām alu - sievietēm tika arbūzs un šašliks,” radošā procesa aizkulises atklāj autors.

Cilvēki Modra garabērnus uztver pozitīvi. Kāda radiniece gan teikusi, ka stulbāk jau vairs nevar, bet zem galerijām lielākoties var lasīt atzinīgus komentārus.

Evita esi gan tu joku meistars :)  :))

Ligita Lūk, šis ir īsts aprīļa joks! Ļoti pasmējos, paldies par vitamīnu devu šai sniegainajā dienā!!!

Mārtiņš Superīgas bildes ...:)  garastāvoklis arī uzreiz augšā  :D

Rita Kaut kas oriģināls, beidzot :))

Anita Baigi labais, atribūti arī tādi pareizi īstie - fufaicīte, vaļinki...... 

Dagnija Superīgi! :)  Sen nebiju tā smējusies!  :D

Maija Mīļš, mīļš paldies par humora devu! Vienmēr ar interesi gaidu kārtējo ainiņu iz Tavas dzīves!

62 cilvēkiem patīk

Vairāk