Tev vajadzēs: puspaciņu sviesta, timiāna sēklas, kanēļa standziņu, smalki sakapātu čili piparu, 3 krustnagliņas, glāzi ar tomātiem un upenēm, 2 tējk. Cido Upeņu-ābolu nektāra.
Pagatavošana: izkausē sviestu, tam pievieno timiānu, kanēli, čili piparu un krustnagliņas. Kad sāk izdalīties patīkams garšvielu aromāts, pievieno kubiņos sagrieztus tomātus un upenes. Visu uzvāri. Pikantumam un garšas pastiprināšanai vari pievienot Upeņu-ābolu nektāru, cukuru, sāli, melnus maltos piparus.
Pagatavošana: izkausē sviestu, tam pievieno timiānu, kanēli, čili piparu un krustnagliņas. Kad sāk izdalīties patīkams garšvielu aromāts, pievieno kubiņos sagrieztus tomātus un upenes. Visu uzvāri. Pikantumam un garšas pastiprināšanai vari pievienot Upeņu-ābolu nektāru, cukuru, sāli, melnus maltos piparus.
| ← iepriekšējā | 29. no 929 | nākamā → |
