Žigli un gardi - medainās aprikozes
1 attēls • 7. mai 2014 14:21
Sastāvdaļas:
1 tējkarote sviesta;
6 aprikozes vai persiki bez kauliņiem;
50ml CIDO Persiku nektārs;
1/3 glāze medus.
Pagatavošana:
-Dziļā pannā vidējā temperatūrā izkausē sviestu, līdz tas sāk sprēgāt,
- Pievieno uz pusēm pārgrieztas aprikozes ar griezumu uz leju, sautē 2 minūtes;
- Apgriez aprikozes otrādi un sautē vēl 2 minūtes;
- Noņem aprikozes no pannas, izkārto uz šķīvja;
- Karstajā pannā l...VairākSastāvdaļas:
1 tējkarote sviesta;
6 aprikozes vai persiki bez kauliņiem;
50ml CIDO Persiku nektārs;
1/3 glāze medus.
Pagatavošana:
-Dziļā pannā vidējā temperatūrā izkausē sviestu, līdz tas sāk sprēgāt,
- Pievieno uz pusēm pārgrieztas aprikozes ar griezumu uz leju, sautē 2 minūtes;
- Apgriez aprikozes otrādi un sautē vēl 2 minūtes;
- Noņem aprikozes no pannas, izkārto uz šķīvja;
- Karstajā pannā liec kausēties medu, pievieno Persiku nektāru, maisi, līdz medus ir izkusis;
- Pārlej medus un Persiku nektāra mērci aprikozēm un pasniedz mīļajiem viesiem, kamēr vēl siltas!