Pavasara augļu salāti ar mežonīgiem apelsīniem
1 attēls • 22. apr 2014 17:02
Laiks:
20 minūtes
Sastāvdaļas:
2 apelsīni
1 granātābols
2 greipfrūti
2 āboli
1 bumbieris
1 tējk. cukura
Pagatavošana:
-Pārgriez uz pusēm granātābolu uz virs bļodas saspied to tā, lai bļodā nokļūtu pēc iespējas vairāk sulas un veselu sēklu. Necenties atdalīt visas sēklas, tās, kuras neiekritīs bļodā veselas, noderēs kā sula.
- Nomizo, atbrīvo mīkstumu no membrānas un sagriez apelsīnus un greipfrū...VairākLaiks:
20 minūtes
Sastāvdaļas:
2 apelsīni
1 granātābols
2 greipfrūti
2 āboli
1 bumbieris
1 tējk. cukura
Pagatavošana:
-Pārgriez uz pusēm granātābolu uz virs bļodas saspied to tā, lai bļodā nokļūtu pēc iespējas vairāk sulas un veselu sēklu. Necenties atdalīt visas sēklas, tās, kuras neiekritīs bļodā veselas, noderēs kā sula.
- Nomizo, atbrīvo mīkstumu no membrānas un sagriez apelsīnus un greipfrūtus.
Pa vienai daiviņai no apelsīna un greipfrūta izmanto sulas spiešanai. Pievieno visu granātāboliem.
- Sagriez ābolus un bumbieri, pievieno pārējiem augļiem un to sulai. Pārber ar cukuru un viegli samaisi, ievieto ledusskapī, atdzesē un pasniedz. Ņam, ņam!
-