Par cik mācos izmantot stēviju ikdienas ēdienu gatavošanā,nolēmu pagatavot bubertu. Bubertam ņēmu 700 g piena, 130 g mannā,savārīju biezputru, iekūlu 5olu dzeltenumus samaisītus ar tējkaroti stēvijas pulvera( iegūts no izžāvētām stēvijas lapiņām, samaļot tās kafijas dzirnaviņās) un tālāk iecilāju stingrās putās saputotus 5olu baltumus.
Ķīselītis. 700 g burciņa ar ērkškogu kompotu ( ērkšķogas, ūdens, stēvijas zariņš), 300 g ūdens, tējkarote stēvijas pulvera, pavārīju. Tad 100 gramos ūdens iemaisīju ēdamkaroti kartupeļu miltus un iebiezināju ķīseli.
Par stēviju http://www.draugiem.lv/bikstibaksti/
Ķīselītis. 700 g burciņa ar ērkškogu kompotu ( ērkšķogas, ūdens, stēvijas zariņš), 300 g ūdens, tējkarote stēvijas pulvera, pavārīju. Tad 100 gramos ūdens iemaisīju ēdamkaroti kartupeļu miltus un iebiezināju ķīseli.
Par stēviju http://www.draugiem.lv/bikstibaksti/
| ← iepriekšējā | 67. no 81 | nākamā → |
