Tele2

Oficiālā lapa
Ieteikt
 231

ZZ-un Tele2 krāpj cilvēkus

Iegādājos bērnam veikalā Maxima jaunu ZZ komplektu pēc akcijas kurā tarifam VISS vajadzēja būt par 1.santīmu.Iesākumā man nemaz nepaskaidroja ka šis čeks ir jāpiepērk klāt,dabūju nākamajā dienā atkal skriet uz Maxima pēc čeka,bet kad čeku iegādājos tas nemaz nestrādāja!!! Kaut gan uz tā bija minēta summa 2.85 šo summu nevarēja ielādēt telefonā un šo akcijas tarifu nemaz nevarēja pieslēgt!!!Vairākas reizes zvanīju uz Tele2,bet tur man tikai pateica ka neesot pareizs kaut kāds kods un lai es es ejot uz Tele2 servisa centru,kāds man laukos nemaz nav pieejams.Labi ja sakļūdījās tad vismaz to summu varēja kaut vai pieslēgt tam nummura,lai jau nebūtu tā VISS tarifa.Man no laukiem atbraukt uz Rīgu biļete izmaksātu vismaz 3x dārgāk nekā maksāja šis komplekts,un vēl ka vienmēr pēc 2-3stundu sēdēšanas šai centrā visticamāk pateiktu ka neko nevar izdarīt.Man pašai arī bija ZZ,bet kad vairākas reizes pāris stundas pēc kredīta ielādēšanas šis kredīts vienkārši no telefona pazuda un kad pasūtīju avansu man 85 santīmu vietā atsūtīja tikai 50 un pēcāk pazuda pēdējais atlikums 15 santīmi,mans mērs bija pilns un atkal zvanīju uz Tele2.Bet viņi man vēlējās iestāstīt ka telefons pats iztērējot šo kredītu kaut arī es neko nedaru!!!Parunāju ar draudzeni un abas secinājām ka lielākas muļķības jau sagudrot nevar un ka kredītu no mana nummura vienkārši kāds lieto varbūt no pašiem Tele2 darbiniekiem.Tāpēc vakar savus ZZ čipus ceremonāli noslīcinājām tualetes podā un tikpat svinīgi pārgājām uz Bite 3.45,ko arī iesakām visiem citiem! Bite vismaz nekrāpj cilvēkus šādā veidā,nerīko neesošas akcijas un nezog kredītu saviem klientiem.