One Direction draudzenes

Ieteikt
 1

Imagine 5

"Well if this is what you want and are fine with that..."
"Shhh...I'm more then fine!" Harijs uzlika savas rokas uz tavām lūpām un teica.Un tu juties pa visam dīvaini.Tas nebija uztraukums,tas nebija to ko vienmēr juti kad ieraudzīji viņu TV vai PC ekrānā,tas bija kas cits,kas nepieredzēts.

"Mmmm...Harry?"

"Yes love?" Tu vienkārši kusi vien aiz viņa balss

"I..I..." Tu nepaspēji neko pateikt kad juti viņa silto elpu pie savām lūpām.Tavas kājas palika vājas un bija tāda sajūta ka tu varētu krist,bet viņš tevi turēja cieši pie sevis tā lai tu nenokristu.

"You...you" Viņš pasmaidīja un viņa maigās,sari rozā lupas pieskaras tavām.Tu es skūpstījusies ar zēniem jau iepriekš,bet šis skūpst bija kaut kas pa visam savādāks,kaut kas negaidīts.Tā dzirkstele bija jūtama un tu nevēlējies lai as beigtos.

Un tā jūs stāvējāt un skūpstījāties ka būtu jau kopā gadiem ilgi.Viņa lupas bija maigākas ko jeb kad esi skūpstījusi un viņa stiprās un lielās rokas slīdēja augšup un lejup gar tavu muguru,kas tev deva zosādu pāri visam tavam ķermenim. Viņš bija cieši klāt pie tevis un tas bija kā sapnis,bet šoreiz tas notiek pa īstam.īstāk nekā tu būtu iedomājusies!