One Direction draudzenes

Ieteikt
 1

Imagine

šis man būs pirmais mēģinājums,lai jūs iepriecinātu un liktu mazliet iztēloties!!
Jauku lasīšanu un ceru ka patiks:))

Tu jau kādu laiciņu zināji ka vecākiem ir ļoti,ĻOTI labi draugi Angļi/Briti ,bet tu nekad viņus neesi satikusi vai sazinājusies,bet to starp tavi vecāki katru mīļu dienu! Katru reizi kad viņi gribēja tevi iepazīstināt,tu teici ka tev nav laika,tevi ir mājas darbi un citas atrunas.Bet tad kādu dienu tavi vecāki izlēma aizbraukt pie viņiem kādu laik padzīvot/paciemoties un protams tevi ņems līdzi un tu vienkārši nevari teikt ne jā,ne nē,jo tas ir obligāts pasākums.
Nu ko,tu sakravāji savas mantas un devies gulēt,jo nākamajā rīta bija agri jāizlido uz Londonu.
"(T/V) celies mums drīz ir jāiet" Tu izvēlies no gultas un saprati ka tev nav daudz laika,tāpēc tu ātri saģērbies iztīrīji zobus, paņēmi koferi,MP3 un devies uz taksi,kas jau gaidīja ārpusē.Un protams,tavi vecāki nokaitināja ar to ka tu varēsi sapazīties ar viņu draugu dēlu un citas lietas. Tev tas piegriezās un tu izvilki no kabatas savu MP3 un klausījies uz pilnu skaļumu!
Jūs jau Londonas lidostā sagaidīja vecāku draugi un jūs devāties pie viņiem.Pie sevis domās tu biji iedomājusies,ka viņi dzīvo kartēja Angļu māja kas ir līdzīga citām,bet kad piebraucāt,tev vairs tā nelikās,jo māja bija milzīga un nemaz līdzīga citām.Ieejot iekša viss bija moderns un pat ļoti "biezs".Tev uzreiz ierādīja savu istabu un tu sāki kravāt visu āra.                   "(T/V) Pārģērbies,jo mēs jau gatavojāmies pusdienām" Neko svinīgu tu neuzvilki,bet neko ikdienišķu arī nē.Kāpjot lejā pa trepēm tu dzirdēji balsi,kas tev likās ļoti pazīstama un zināma,bet tu nelikies ne zinis."(T/V) nāc,es tevi iepazīstināšu ar Annas dēlu" Tu sekoji savai mammai un ieraudzīju zēnu ar čirkainiem matiem,zaļām acīm un balss bija apburoša 'Hi,I am Harry.And you probably are (T/V) !" Tu Hariju jau zini,kā no grupas One Direction dalībnieku "Hijdsihndsj" tu nevarēji neko pateikt,jo tu bija apmulsusi un tev bija dīvaina sajūta vēderā "Hah.Nice to meet you" viņš saprata kas notiek.Viņs tikai pasmējās un nepievērsa tav lielu uzmanību.....


Ja būs 5-10 komentāri ar vārdu "Turpināt" es turpināšu:))