One Direction draudzenes

Ieteikt
 1

Jaunie kaimiņi.

-Ahfkrhgkf.
-Ar viņu viss kārtībā? – Dzirdēju Leldes balsi.
-Es nezinu. – Everita mierīgi atbildēja un dzēra tālāk savu kokteili.
Es tur vārtījos pa zemi kā kaut kāds pārbarots ronis. No vienas puses uz otru es smejoties viļājos izdalot mirstoša vaļa skaņas.
-Eu, kad kaimiņos ievāksies tie jaunie džeki? – Everita jautāja Leldei, jo nu no manis viņa atbildi nesagaidītu.
-Tagad. – Lelde piecēlās un gāja uz žoga pusi kur varēja redzēt jaunos kaimiņus, Everita viņai sekoja un protams es paliku tur pat uz zemes viļājoties.
*No Zeina SK*
Kad izkāpām pie jaunajām mājām skatoties apkārt ieraudzīju divas meitenes kas nāk uz žoga pusi. Laikam jaunās kaimiņienes. Harijs kā vienmēr iet uzreiz pie meitenēm. Labi, es ar iešu iepazīties.
-Sveikas! – pieejot sasveicinājos.
-Sveiks. – tikai viena meitene atbildēja, jo otra skatījās uz sava pagalma pusi.
-Viņa vienmēr it tāda? – Harijs interesēts jautāja.
-Dažreiz…Bet šoreiz ir traģisks gadījums. – nu arī otra meitene pievērsās mums – Kā jūs sauc?
-Harijs un viņu Zeins. Sarkanajās biksēs un strīpainajā kreklā ir Louis, tad rūtainajā kreklā un brūnajās biksēs ir Liams. Un tas ar ēdienu rokās ir Nials.
-Mani sauc Lelde un viņu… - viņa paskatījās uz to pusi kur stāvēja otra meitene, tad viņa paskatījās uz aizmuguri, -Tā meitene kas iepriekš te bija viņu sauc Everita, bet to kas tur uz zemes sēž ir Lilita.
Pie mums piegāja arī pārējie puiši. Kad paskatījos uz tām divām meitenēm viņas gāja uz baseina pusi. Kad viņas tika pie baseina viņas sāka izģērbties un vienā apakšveļā ieleca ūdenī.