Apgāds Zvaigzne ABC

Oficiālā lapa
Ieteikt
 33

Lolita Šelvaha. Tradicionālie latviešu ēdieni. No senatnes līdz mūsdienām

Bieži vien šķiet, ka latvieši vienmēr ir ēduši boršču un rasolu, šašliku un piparkūkas. Protams, tā nav. Gadiem ritot, latviešu tradicionālā virtuve ir mainījusies – daudzus un dažādus ēdienus esam aizguvuši no citām tautām. Lai tautas kulināro mantojumu iedzīvinātu mūsdienās, šīs grāmatas autore Lolita Šelvaha aicina pagatavot un nobaudīt īstenu latviešu maltīti – knapsieriņus, pentaku, studiņu, kuģeli un daudzus citus.

iepriekšējā11. no 3541nākamā

Valsts svētku noskaņās

Ievietoja: Apgāds Zvaigzne ABC 13. nov 2014 11:54

1 cilvēkam patīk

Citas šīs lapas galerijas