Autostiklu tonēšana

Oficiālā lapa
Ieteikt
 6

Salona ķīmiskā tīrīšana

Palīdzēsim Jūsu automobilim izskatīties kā tikko no salona iegādātam jaunam auto. Ja Jūsu auto salonā ir radušies kādi traipi kā piemērām izlijusi kafija vai kāds pārtikas produkts uzkritis virsū – NEBĒDĀJIETIES - brauciet pie mums un mēs Jums palīdzēsim tikt vaļā no dažāda veida traipiem un smakām.

Rūpīga un kvalitatīva salona ķīmiskā tīrīšana visa veida automašīnām gan vieglajām, gan mikroautobusiem. Svarīgākais, kam pievēršam uzmanību, lai ikviens klients būtu apmierināts. Turklāt mums ir būtiski sniegt klientam augstāko kvalitāti!

Mēs veicam:

Pilnu salona tīrīšanu ar Karcher putekļusūcēju un tornador augstspiediena tīrītāju, durvju aiļu un sliekšņu mazgāšanu, logu tīrīšanu no iekšpuses, bagāžnieka apkope, paklājiņu tīrīšana, zem paklājiņu virsmas tīrīšanu, sēdekļu tīrīšanu, grieztu tīrīšanu, durvju iekšējā apšuvuma tīrīšanu, paneļu tīrīšanu un apstrādi, salona tīrīšanu, žāvēšanu, atsvaidzināšanu.

Auto ar ādas saloniem papildus uzklājam augstas kvalitātes vasku, lai āda iegūtu un saglabātu savu dabisko skaistumu un tuvākajā nākotnē neplaisātu.

Pilna auto salona ķīmiskās tīrīšanas ilgums atkarīgs no auto izmēra un traipu un samaksas lieluma.

Vidēji vienas sedana tipa automašīnas salona pilnas ķīmiskās tīrīšanas laiks sastāda 4 stundas+ žāvēšanas laiks līdz pat 8 stundām.

Pakalpojumu cenrādis:

Mazās klases automašīnas no 40 - 60 Eiro

Vidējās klases automašīnas no 50 - 70 Eiro

Liela izmēra auto no 70 - 100 Eiro

Mikroautobusi no 80 - 120 Eiro


Zvaniet, brauciet, izrunāsim.

Strādājam arī sestdienās.

Mob.t: 28294999


 


www.tonesana.net