Epsorin

Oficiālā lapa
Ieteikt
 25

Iedarbība

Epsorin iedarbība

Epsorin kā dzīvnieku valsts produkts, ir apveltīts ar praktiski visām, arī mūsu organismam nepieciešamajām vielām.
Cilvēku un dzīvnieku organismos eksistē bioloģiski aktīvo vielu (BAV) komplekss, kurš normas robežās, līdzsvaroti, savstarpēji mijiedarbojas ar šūnām un orgāniem. Šis līdzsvars tiek sasniegts ar visu sastāvdaļu pašregulāciju. Parasti, izgatavojot ārstniecības preparātus, no dabīgā kompleksa tiek atdalīti visaktīvākie komponenti, kas kļūst par jaunā preparāta pamatu. Tomēr pētījumi liecina, ka saglabājot dabīgo sastāvu un BAV proporcijas, ārstējot dažādas slimības, var sasniegt daudz izteiktāku un universālāku efektu.
Epsorin uz cilvēka organismu iedarbojas šūnu līmenī, un līdz ar to, iedarbība skar praktiski visas organisma sistēmas.


Eiropas Savienībā apstiprinātās veselīguma norādes

 
 

Šūnu reģenerācija
Epsorin ietekmi uz šūnu dalīšanos nosaka tā sastāvā esošie, dzīvnieku valsts izcelsmes, dabīgie vitamīni D un B12.
 
 
Imūnsistēmas normalizācija
Epsorin veicina imūnsistēmas normalizāciju. Tā sastāvā esošie, dzīvnieku izcelsmes D, B6 un B12 vitamīni veicina normālu imūnsistēmas darbību.
 
 
Enerģija
Epsorin palīdz nodrošināt normālu enerģijas ieguves vielmaiņu. To nodrošina tā sastāvā esošais, dzīvnieku valsts izcelsmes, dabīgais Vitamīni B6, B12, Tiamīns un Riboflavīns. Vitamīns B6 palīdz nodrošināt, olbaltumvielu un glikogēna normālu vielmaiņu, kas nepieciešamas šūnu nodrošināšanai ar enerģiju. Riboflavīns savukārt palīdz nodrošināt arī normālu dzelzs vielmaiņu organismā.
 
 
Hormonu regulācija
Epsorīns veicina hormonu regulāciju organismā. To nodrošina sastāvā esošais dzīvnieku izcelsmes vitamīns B6. Pateicoties tam, tas lietojams abu dzimumu seksuālo spēju normalizācijai. Ietekme uz seksuālo spēju palielināšanu, balstīta arī tā pozitīvajā ietekmē uz enerģijas vielmaiņu un psihloģiskajām funkcijām.
 
 
Nervu sistēmas normalizācija
Epsorin veicinās arī normālu nervu sistēmas darbību un psiholoģisko funkciju normalizāciju, uz to pozitīvu iespaidu atstās gan dzīvnieku valsts vitamīni B5, B12 , kā arī sastāvā esošie tiamīns un riboflavīns. Kā arī Riboflavīns aizsargās šūnas pret oksidatīvo stresu.
 
 
Sirds darbība
Epsorin veicina normālu sirds darbību. Šo iedarbību nodrošina tā sastāvā esošais, dzīvnieku izcelsmes Tiamīns. Pozitīvu ietekmi dos arī Epsorin ietekme uz enerģijas ieguves vielmaiņu.
 
 
Sarkano asinsķermenīšu atjaunošanās
Epsorin sastāvā esošie, dzīvnieku izcelsmes, B6 un B12 vitamīni veicina sarkano asinsķermenīšu normālu veidošanos. Savukārt Riboflavīns palīdz tos uzturēt normālā stāvoklī. Epsorin veicina arī normālu asins recēšanu, to savukārt nodrošina dzīvnieku izcelsmes K vitamīns.
 
 
Ādas veselība
Epsorin palīdz uzturēt ādas un gļotādu veselību. Tā sastāvā esošais dzīvnieku izcelsmes Riboflavīns, aizsargā ādas šūnas arī pret oksidatīvo stresu. Pozitīvu ietekmi uz ādas veselību atstāj arī normalizētais kalcija līmenis asinīs, ko savukārt nodrošina dzīvnieku izcelsmes D vitamīns. Ne mazsvarīgs faktors ādas veselībā ir Epsorin imūnsistēmu normalizējošajām īpašībām, ko nodrošina tā sastāvā esošie vitamīni D,B6 un B12.
 
 
Redze
Epsorīnam ir pozitīva iedarbība arī uz redzi. Tā sastāvā esošais dzīvnieku izcelsmes Riboflavīns palīdzēs uzturēt normālu redzi.
 
 
Zobu veselība
Pateicoties dzīvnieku izcelsmes D vitamīnam, palīdz uzturēt zobu veselību. Tas regulē arī kalcija līmeni asinīs.
 
 
Kaulu veselība
Epsorin sastāvā esošie, dzīvnieku izcelsmes D un K vitamīni, palīdz uzturēt kaulu veselību kā arī veicina kalcija un fosfora normālu uzsūkšanos. Epsorin sastāvā Esošie Vitamīni B12 un D nepieciešami šūnu dalīšanās procesam. Epsorin normalizētais kalcija līmenis asinīs, nodrošina kaulus ar nepieciešamajām izejvielām to reģenerācijai.
 
 
Muskuļu veselība
Epsorin ir pozitīva ietekme uz muskuļu darbību. Tā sastāvā esošais, dzīvnieku izcelsmes D vitamīns palīdz uzturēt normālu muskuļu darbību, kā arī nepieciešams muskuļu šūnu dalīšanās procesiem. Vitamīns B6 nodrošina muskuļu šūnas ar to enerģijai nepieciešamajām olbaltumvielām un glikogēnu, kā arī nodrošina enerģijas ieguves vielmaiņu.