Epsorin

Oficiālā lapa
Ieteikt
 25

Produkta izcelsme

Epsorin izcelsme

Epsorin tiek ražots Latvijā no 2013.gada.
Produkta ražotājs – SIA CORRECT kontaktinformācija.
Produkts izstrādāts un patentēts KF Jakutijas republikas Zinātņu akadēmijā.
Epsorin ir reģistrēta preču zīme Eiropas Savienībā, ASV un KF.
Produkta ražošanai nepieciešamās izejvielas tiek iegūtas KF Jakutijas republikā. Par izejmateriālu ieguvi tur rūpējas vesela nozare – Pantu briežkopība. Šīs nozares būtība ir savvaļas ziemeļbriežu sagūstīšana, atragošana un palaišana brīvībā.


Ražots Latvijā

Patentēta tehnoloģija

Epsorin unikalitāti nodrošina patentētā ražošanas tehnoloģija, kas izstrādāta KF Zinātņu Akadēmijā. Šī tehnoloģija, pateicoties īpašajam zemas temperatūras ražošanas procesam, ļauj no pantiem ekstraktā pārnest maksimālu aktīvo vielu daudzumu un saglabāt to augstā koncentrācijā un kvalitātē.
Pateicoties šai tehnoloģijai, Epsorin sastāvā ir daudz vairāk bioloģiski aktīvo vielu nekā termiski apstrādātos pantu preparātos.
Jakutijas dabā ir saglabājušās tādas bioloģiski aktīvās vielas, kas nekur citur nav sastopamas.
Epsorin šķidrā forma, atšķirībā no kapsulām, nodrošina gan aktīvo vielu pilnvērtīgu saglabāšanos, gan visefektīvāko uzsūkšanos organismā.


Reģ dokumenti un patenti

Jakutija

Jakutijas (Sahas republika) platība ir 3 103 200 km2. Kopējā īpaši aizsargājamā teritorija ir 600 tūkstoši km2.
Jakutijas teritorija ir milzīga, tajā varētu brīvi izvietoties 8 Vācijas, vai 48 Latvijas.
Neskartās Jakutijas zemes ir viena no pasaules lielākajām dabas rezervēm. Pateicoties Jakutijas plašajam potenciālam, līderu pozīcijas starp valstīm investoriem ir ASV, Lielbritānija, Francija, Vācija. Republika veiksmīgi sadarbojas ar UNESCO, UNDP, EU, World Health Organization (Pasaules veselības organizācija), WWF (Pasaules dabas fondu) un citām starptautiskām organizācijām.
Jakutijas flora ir adaptēta ekstremāliem dabas apstākļiem. Augiem ir izteikti augsta bioloģiskā aktivitāte. Tie satur lielu daudzumu vitamīnu, paaugstinātu daudzumu slāpekļa saturošās vielas, olbaltumus, šķīstošos ogļhidrātus, polisaharīdus, alkaloīdus, saponīnus, kumarīnus un citas bioloģiski aktīvās vielas.
Pateicoties racionālai dabas resursu izmantošanai tika izstrādāts likums par „Sahas republikas īpaši aizsargājamām dabas teritorijām”. Jakutijas aizsargājamās zemes platības ir iedalītas zonās, kurās aizliegta jelkāda saimnieciskā darbība
Tieši neskartās un bioloģiski aktīvās dabas dēļ, Jakutijā iegūstami augstvērtīgākie panti pasaulē.