Puķkopis

Ieteikt
 112

Informācija

Izstrādātājs: SIA "Komunikācijas aģentūra"
Atvaino, šī aplikācija uz brīdi nav pieejama – tehniskas problēmas, kuras šobrīd risinām.
Mazliet uzgaidi – pavisam drīz viss atkal būs kārtībā. Paldies par sapratni...

Par aplikāciju

Puķkopis

Spēle radīta, lai Tu varētu radoši pavadīt laiku un relaksēties no ikdienas stresa, veidojot savai gaumei atbilstošu dārzu. Izvēlies sev tīkamākos ziedus vai augus un izbaudi  audzēšanas procesu un prieku par sava darba saldajiem augļiem. Uzbūvē sev māju, vai villu, izdekorē dārzu.

Dārzs:
Iekārto savu dārzu pēc savas gaumes un patikas - izvēlies un novieto sev vēlamā vietā dārza mēbeles un citus atpūtas vai skaistuma objektus, izvēlies un iestēdi sev tīkamās puķes, kokus vai košumkrūmus. Laika gaitā vari attīstīt un arvien uzlabot savu dārzu ar dažādiem jauninājumiem.

Augi:
Rūpējies, lai Tavi augi tiktu laikus aplieti un nogriezti laikā, kad tie zied. Gadījumā, ja plāno būt ilgāku laiku prom un nevarēsi veikt savus puķkopja pienākumus, bet nevēlies lai Tavs dārzs aizietu postā, izmanto automātisko laistītāju un augu novācēju. Tas nodrošinās, ka Tavs dārzs zeļ un plaukst.

Palīglīdzekļi:
* automātiskais laistītājs - rūpēsies, lai Tavas puķes tiktu laikus aplietas un neaizietu bojā
* automātiskais griezējs - nodrošinās, lai Tavas puķes tiktu laikus nogrieztas, un pārdotas
* dažādi mēslojumi - palīdzēs puķēm izaugt ātrāk.
Izmantojot palīglīdzekļus Tu strādāsi produktīvāk un pelnīsi vairāk.

Naudas pelnīšana:
Sagatavo zemi, stādi augus, izaudzē tos un nogriežot, gūsti ienākumus - tas dos Tev iespēju iegādāties jaunas šķirnes. Paplašinot dārzu varēsi pelnīt arvien vairāk!

Spēles laika gaitā saņemsi informāciju arī par papildus naudas iegūšanas iespējām.

Spēles nauda - Zelta monētas:
Nedaudz Zelta monētu saņemsi spēlei sākoties un to dārza izveidē vajadzētu ieguldīt pārdomāti! Spēles gaitā par šo naudu varēs iegādāties daudz dažādu skaistu lietu savam dārzam, savukārt naudu iegūsi, pārdodot ziedošus un izaudzētus augus. Zelta monētas vari arī iegūt mainot dimantus pret monētām.

Īpašā nauda - Dimanti:
Dimani ir īpaši vērtīgi, jo par tām var iegādāties palīglīdzekļus augu audzēšanai, dekorācijas vai ļoti īpašus priekšmetus, Nedaudz Dimantu katrs saņem  jau spēlei sākoties, bet spēles gaitā par katru sasniegto līmeni saņemsi 1 dimantu. Vari tos iegādāties arī par naudu.

Pieredzes punkti (PP):
Pieredzes punkti nepieciešami, lai tiktu pie jauniem augiem, paplašinātu savu dārzu un pelnītu vairāk naudas.
Pieredzes punktus iegūst par sekojošām darbībām dārzā:
* augu izaudzēšana;
* palīglīdzekļu iegāde;
* dzīves vietas uzlabošana;
* dekorāciju iegāde;

TOP100
Topā Tu varēsi aplūkot visvērtīgāk novērtētākos dārzus. Iepazīsties ar vērtēšanas nosacījumiem, salīdzini savu rezultātu ar citiem un centies, lai arī Tavs dārzs tiktu labāko topā un to apciemo viesi!

Lai Tev izdodas!

Uzaicini draugu