AD FOTO STUDIJA

Ieteikt
 3

AD fotostudija

PIEDĀVĀJAM:

KĀZU FOTO:
  • Uzskatam, ka vissvarīgākais ir izprast laulājamo pāri, būt daļai no viņa īpašā stāsta. Kāzās fotgrāfs ieiet kā draugs, emocionāli saistīts ar šo dienu, izdzīvojot to līdz ar jauno pāri. Fotogrāfs Agris: "Teikšu atklāti, ejot uz kāzu svinībām, man jāiemīlas līgavā. Un es to arī daru, bet labi, ka tas ir tikai īsu brīdi – kamēr top foto. Tad rezultāts izdodas." Pieredze ir vairāk kā 30 gadus. Bildējot kāzas, vasarās tiek izbraukāta visa Latvija - no Ventspils līdz Cēsīm un no Liepājas līdz Valkai. Pēdējos gadus fotogrāfs Agris sevi jau saucu par kāzu fotogrāfu. 2009. gadā viņam bija personālizstāde "Kāzas".

Mēs vēlamies, lai tad jūs sajūsmā sauciet – jā, tā bija! Kāzu diena ir emociju un notikumu bagāta, tāpēc vēlāk, skatoties kāzu fotogrāfijas, var ieraudzīt tik daudz interesanta un iepriekš nepamanīta.

  •  Esam fotografējuši kāzas daudzviet Latvijā, tā kā, ja nolēmāt uzticēties - ziņojiet! Sazinoties apspriedīsim jūsu kāzu plāna nianses – vietu, laiku, viesu skaitu, aktivitātes un, vissvarīgākais, iepazīsim cits citu, ir svarīgi zināt, kā jūs redzat savas kāzas. Mūsu mērķis ir iemūžināt jūsu kāzas tā, lai foto atbilstu jūsu personībai un veidot attēlus tā, lai tie ir unikāli jums.

  •  PIRMSKĀZU FOTOSESIJA. Jā, arī tā ir interesanta un aizraujoša gan brīvā dabā, gan telpās. Pāri izvēlas šo fotosesiju dažādu iemeslu dēļ - lai būtu bildes kāzu ielūgumiem, apsveikumiem, lai izveidotu albumu ko rādīt kāzas, sev par prieku. Ja jūs interesē kāda īpaša izdruka (liela bilde, kanva) vai dizaina pakalpjumi (ielūgumi, fotogrāmata), tad ir iespējas, un mēs labprāt palīdzētu paši vai ar padomu.

~ Bildes: Aptuveni divas nedēļas pēc kāzām saņemsiet fotogrāfijas. Vidēji kāzās ir apturēti ap 1000 fotomirkļiem. Tos fotogrāfs apstrādā pēc saviem ieskatiem. Jūs saņemsiet DVD disku ar bildēm, plus fotogrāfa izvēlētos mirkļus fotogrāfijās – desmit – izmērā 20x 30 un trīsdesmit – 15x20.
Pēc jūsu vēlmes – par papildu samaksu varu izveidot kāzu albumu, kāzu fotogrāmatu, fotofilmu, ko skatīties datorā vai televizorā, kalendāru, kanvu...

~ Cena: Nav konstanta un precīza. Katras kāzas ir citādākas. Cenu noteic – fotografēšanas ilgums, attālums (izmantoju savu transportu) un citas nianses. Par visu var vienoties, tāpēc piezvaniet un izklāstiet savas vēlmes!




REPORTĀŽAS:
  • Reportāža ir operatīva notikumu fiksēšana, kas dod atbildes uz vienkāršiem jautājumiem: Kas? Kur? Kad? Kāpēc? Lai galvenie notikumi nepaliktu aiz kadra un tos veiksmīgi fiksētu, visu laiku ir jābūt gatavībā ātri reaģēt, paredzēt notikumu gaitu, un noteikti jāpārzina foto tehnika. To nodrošina pieredze, ko esmu krājis 30 gadus fotografējot (Agris).
Pieņemšanas, banketus, prezentācijas, sporta spēles un citus pasākumus mēs iemūžinam reportāžas stilā. Līdzīgi arī kāzas, kristības, ballītes, dzimšanas dienas svinības, bet, jāatzīst, tas nav īsts reportāžas žanrs, jo notikumu gaitā tiek veidotas arī inscinētas bildes – "smukbildītes”.

  • Bildējot tiek fiksēts: kopskats - visaptverošs skats no vietas, telpas, laika un vides; centrālā darbība vai personas; dalībnieku portreti; personu tuvplāni.

~ BILDES var saņemt CD formātā ar visiem fotomirkļiem, vai arī CD plus vēl izdrukātas fotogrāfijas vai arī kādā no īpašajiem pasūtījumiem (lielformāta bildes, kanvas, albūmi, fotogrāmatas, fotofilmas).

~ Par cenu var vienoties sazinoties.




FOTO SESIJAS:
  • „Ātrā” sesija . . . 20Ls
Sesija ilgst ~ 45min. pie 1 fona, bez pārģērbšanās.
No iegūtajiem kadriem izvēlēsieties 20 bildes, kas tiks apstrādātas un ierakstītas CD, kurā būs viena mape ar augstas izšķirtspējas bildēm (ko vēlāk varēsiet drukāt lielformātā un kanvās) un otra – tās pašas bildes mazākā izmērā ( ko var ievietot internetā vai sūtīt e –pastā).

  • „Klasiskā” sesija . . . 30Ls
Sesijas ilgums ir 1.5 stundas, pie 2 foniem ar 1 pārģērbšanos.
No iegūtajām bildēm varēsiet izvēlēties 40, kas arī tiks apstrādātas un ierakstītas CD, kurā būs viena mape ar augstas izšķirtspējas bildēm (ko vēlāk varēsiet drukāt lielformātā un kanvās) un otra – tās pašas bildes mazākā izmērā ( ko var ievietot internetā vai sūtīt e –pastā).

  • „Mākslinieciskā” sesija . . . 50Ls
Tās ir 2.5 stundas gan studijā, gan brīvdabā, ar vairākkārtēju (piecas) apģērbu maiņu.
Pēc fotogrāfa ieskatiem taps krāsainas un melnbaltas bildes. Varēsiet izvēlēties 70 kadrus, kas tiks apstrādāti un ierakstīti CD, kurā būs viena mape ar augstas izšķirtspējas bildēm (ko vēlāk varēsiet drukāt lielformātā un kanvās) un otra – tās pašas bildes mazākā izmērā ( ko var ievietot internetā vai sūtīt e –pastā).

  • „Stāsts” sesija . . . 80Ls
5 stundas studijā un brīvdabā. Turklāt laiku variet sadalīt divās daļās, izmantojot to dienā, kuru izraudzīsiet. Sesijas laikā līdz pat 10 reizēm varēsiet mainīt apģērbu.
No iegūtajiem mirkļiem izraudzīsiet 100, kas tiks apstrādātas un ierakstītas CD, kurā būs viena mape ar augstas izšķirtspējas bildēm (ko vēlāk varēsiet drukāt lielformātā un kanvās) un otra – tās pašas bildes mazākā izmērā ( ko var ievietot internetā vai sūtīt e –pastā).

  • „Drauga” sesija . . . 70Ls
Gan studijā, gan brīvdabā kopā ar fotogrāfu – jūs un jūsu draugs vai draudzene - 3 stundas, apģērba maiņa trīs reizes. Iegūsiet krāsu un melnbaltos attēlus un varēsiet izraudzīt 50 bildes, tās saņemsiet CD, kurā būs viena mape ar augstas izšķirtspējas bildēm (ko vēlāk varēsiet drukāt lielformātā un kanvās) un otra – tās pašas bildes mazākā izmērā ( ko var ievietot internetā vai sūtīt e –pastā).

  • „Ballīte” sesija . . . 80Ls
Īpašu notikumu atzīmēšanai , kā lieliska izklaide var būt arī foto sesija. Piedāvājumā ir 3 stundas gan brīvdabā, gan telpās. Tā ir laba izklaide dzimšanas dienā, meiteņu ballītē ar pārģērbšanos un krāsošanos.
Rezultātā varēsiet izvēlēties 50 kadrus, kas tiks apstrādāti un ierakstīti CD, kurā būs viena mape ar augstas izšķirtspējas bildēm (ko vēlāk varēsiet drukāt lielformātā un kanvās) un otra – tās pašas bildes mazākā izmērā ( ko var ievietot internetā vai sūtīt e –pastā).

  • Izbraukuma sesijas: Šajā piedāvājumā dodos pie jums ar savu gaismas aparatūru un uzstādu to jūsu izvēlētajā vietā. Šādu iespēju izmanto parasti svinībās kā papildu izklaidi viesiem. Tas ir jautri un jums par piemiņu paliks fotogrāfijas.
Cena šajā gadījumā veido dažādi aspekti, tāpēc tā ik reiz var būt atšķirīga, bet par visu var vienoties.




MODES PORTFOLIO:
  • Jūsu portfolio kalpo kā CV. Tāpēc labs portfolio ir viens no svarīgākajiem aspektiem tālākai izaugsmei.

  • Līdzi ir jāņem: Vismaz daži apģērbu komplekti (3 – 4), kuros jūs izskatāties vispievilcīgāk. Viens komplekts – vēlams vakartērps. Otrs – brīvāks, meitenēm – īsi svārki, augstpapēžu apavi. Ir vēlams ņemt līdzi arī modīgus un stilīgus apģērbus. Puišiem arī jāņem daži apģērbu komplekti: vakara tērps, sporta kostīms, letišķs uzvalks, utt. Makijāžai jābūt savai vai arī ar mūsu vizažista palīdzību.
Pārliecinieties pirms došanās uz foto sesiju vai ir paņemts līdz viss nepieciešamais (apģērbs, apavi, aksesuāri)!

  • Meikaps: Ja gribat iegūt augstas klases bildes, ir jāparūpējas par frizūru un meikapu. Pacenšaties lietot matētu dekoratīvo kosmētiku (bez spīduma). Lai lūpas uz foto izskatītos pilnīgākas un sulīgākas var izmantot lūpu spīdumu. Ir iespējams par papildus samaksu pieaicināt vizāžistu.

~ Cena: Atkarībā no jūsu vēlmēm - portfolio lieluma, tērpu skaita, vietām (studijā, bīvā dabā, telpās) ar vizāžistu vai bez, arī mainās cena. Tāpēc precizēt var kontaktējoties. Mēs apspriedīsim jūsu idejas un vēlamo rezultātu.

Vizāžists: ~10Ls par stilu (frizūra un grims).
Foto sesija: ~20Ls/h

 Labs garastāvoklis ir solis pretī veiksmīgai foto sesijai! 




ĢIMENES FOTO:
  • Katra ģimene ir atšķirīga – sportiska, muzikāla, radoša, aktīvās atpūtas cienītāja...Tāpēc katra saime prasa citādu attieksmi un līdz ar to arī fotogrāfa pieeju. Ģimenes foto var veidot studijā, sporta zālē, lauku sētā, pludmalē, slidotavā vai peldbaseinā, mežā vai pļavā... 
Īpašas vēlmes: Pēc jūsu vēlmem par paplidus samaksu var izveidot ģimenes albūmu, fotogrāmatu, fotofilmu, ko skatīties datorā vai televizorā, ģimenes kalendāru, kanvu...

~ Bildes: Pēc foto sesijas divu trīs nedēļu laikā saņemsiet CD disku un plus vēl līdz 10 fotogrāfijām 21 x 30.

~ Cena: cenu veido dažādas nianses – foto sesijas vieta, ilgums, attālums. Par to var vienoties piezvanot.


  • Bērniņu gaidot. Bērniņa gaidīšana ir īpašs laiks katrā ģimenē. Tāpēc to var iemūžināt fotomirkļos, esot gaidībās, pirmajās mazuļa dzīvības dienās un pat pasaulē nākšanas mirklī (te gan nepieciešama mediķu atļauja).Šādā foto sesijā var piedalīties jaunā māmiņa, māmiņa kopā ar tēti, topošie vecāki un mazuļa māsas un brāļi.

Īpašas vēlmes: Pēc jūsu vēlmēm par papildus samaksu var sākt veidot jau pirmo albumu, fotogrāmatu, fotofilmu, ko skatīties datorā vai televizorā, kalendāru, kanvu...

~ Cena: foto sesijas cena ir atkarīgā no jūsu izvēles (1x foto sesija; pa mēnešiem; pa citiem laika posmiem) + īpašās vēlmes. Cenu precizēsim sazinoties ar mums. 


  • Mājdzīvnieki: Interesanta ir foto sesija kopā ar jūsu mīluli – kaķi, suni, kāmīti, trusīti, poniju, zirgu... Viss atkarīgs no jūsu mīluļa un viņa vēlmes piedalīties. Mēs mēģināsim pielāgoties.




REKLĀMAS FOTO:
  • Piedāvājam: augstas izšķirtspējas fotogrāfiju uzņemšanu ar jūsu kompanijas produktiem, izstrādājumiem, pakalpojumiem, kas ar savu kvalitāti un ideju piesaistīs uzmanību. Ar lieformāta bildēm izdaiļo biroju un kabinetu, bāru un restorānu sienas, noformē izstāžu stendus.
  • Kvalitatīvas bildes Jūsu:
Bukletiem
Skrejlapām
Reklāmas atklātnēm
Plakātiem
Afišām
Lielformāta plakātiem
Reklāmas stendiem
Un citu vēlmju īstenošanai

  • Izmainīt interjeru! Alkstot pārmaiņu, variet darbvietā vai mājoklī sienu izskaistināt ar lielformāta fototapeti. Ir jauki, ja to veidojat paši. Mēs varam jums palīdzēt.

~ Izmaksas: Piezvaniet! Noskaidrosim vēlmes, izvērtēsim iespējas. Cenu veido daudzas nianses – attālums līdz jums, studijas gaismas nepieciešamība, darba apjoms...




SKOLAS FOTO:
  • 1. Septembris - šāda diena ir tikai vienreiz skolēna mācību gadā. Saviļņojums, satiekot draugus pēc vasaras, prieks par atkalredzēšanos un jauna sadarbības posma sākumu ar iemīļotajiem skolotājiem, uztraukums par gaidāmo mācību posmu ir emocijas, kas padara katru 1. septembri neatkārtojamu. Krāšņie ziedu pušķi un apģērbu plejāde spilgtina visas sajūtas, kas rodas šajā dienā. Šādos brīžos iespējams iegūt fantastiskas bildes. 

  • Žetonvakars ir viena no vidusskolas tradīcijām. Skolēni, kam attiecīgais gads ir pēdējais mācību gads vidusskolā, allaž parūpējas par šī pasākuma oriģinalitāti. Kā nu ne - katram ir iespēja izpaustie vakar gaitā ar priekšnesumu, kuri mēdz būt par visdažādākajām tēmām. Žetonvakars varbūt nav ceremoniāls pasākums, bet iezīmē lielā mērā jaunietim skolas cikla beigu posmu un augstskolas tuvošanos. Tas ir arī brīdis, kad labi var iemūžināt bildēs jauno cilvēku, kam visi dzīves ceļi ir acu priekšā un vaļā. Jāmāk tikai aiziet pa īsto. 

  • Izlaidums ir brīdis, kad jaunieši var atvilkt elpu pirms jaunām uzvarām un izbaudīt to, ko sasnieguši līdz tam brīdim. Izlaidums ir nākamais solis pretī katra izvirzītajam dzīves mērķim. Roberts Orbens teicis, ka „izlaiduma ceremonija ir pasākums, kur pirmais runas vīrs tūkstošiem skolnieku ģērbtiem uzvalkos un svārkos māca, ka „individualitāte” ir panākumu atslēga”. „Individualitāte” veidojas apvienojot emocijas, izskatu, uzvedību un raksturu, kam pamati tiek likti jau veicot ceremoniālo pakāpienu, ko sauc par izlaidumu. Vai tad nav vērts iemūžināt šo skaisto pārejas posmu?

~ Bildes:
* ja fotogrāfu nolīgst klase, visas bildes tiek izdrukātas 10 x 15 izmērā un nodotas uz piecām dienām klases audzinātājai, lai skolēni varētu izvēlēties un izdarīt pasūtījumu, izvēloties gan foto izmēru, gan skaitu. Ir iespējams iegūt dažāda izmēra bildes līdz pat lielformāta fotogrāfijām.
* Ir iespējams fotogrāfu nolīgt arī individuāli, tad visas bildes tiek ierakstītas CD un atdotas pasūtītājam.

~ Cena: klase par pasūtījumu maksā katrs skolēns individuāli atkarībā no sava pasūtījuma (bilžu skaita, lieluma), ja līgums ir privāts, cena ir Ls 60 par pasākumu.




FOTO DVD FILMU IZSTRĀDE:
  • Foto DVD filma - tas ir vairāku fotogrāfiju apvienojums, kas papildināts ar mūziku, tekstu, dažādiem efektiem. Izveidoto un DVD ierakstīto materiālu var skatīties izmantojot DVD atskaņotāju. Foto DVD filmu ir iecienījuši jaunie pāri savu kāzu atainošanai. Šo iespēju var izmantot arī svētku, pasākumu un citu plašāku notikumu fotogrāfijas. Disku var kopēt vairākos eksemplāros un dāvināt tuviniekiem, paziņām, sarīkojuma un svinību dalībniekiem. DVD disku var veidot arī reklāmai un informācijai vai pastāstot par kādu aktualitāti. Piemēram, tādu Foto DVD filmu izveidojām Latvijas Valsts mežiem par Tērvetes dabas parku.

~ Cena: Cenu veido filmas ilgums. Kāzu foto apkopojums DVD aptuveni maksā no Ls 30 līdz Ls 70. Īpašiem pasūtījumiem ir cits izcenojums.




KALENDĀRI:
  • Sev un citiem par prieku var izveidot kalendāru, kas noder dāvanai kolēģiem, radiem, draugiem, mīļajiem, vai arī iepriecina pašu.

- no 12 līdz 24 mēnešiem.

- iesieti ar spirāli.
- katrā mēnesī var ievietot dažādas bildes.
- ar vai bez vārda dienām.
- ar vai bez svētku dienu nosaukumiem.
- liekams pie sienas vai uz galda.
- ar bildēm no foto sesijas vai no kāda jūsu pasākuma.
- kalendārs var sākties jebkurā gada laikā, jebkurā mēnesī.

  • SIENAS KALENDĀRI:
280mm x 210mm (Kalendāra cena: 16Ls - 12mēn.; 22Ls – 24mēn.)
280mm x 420mm (Kalendāra cena: 20Ls - 12mēn.; 26Ls – 24mēn.)
295mm x 420mm (Kalendāra cena: 22Ls - 12mēn.; 30Ls – 24mēn.)
420mm x 580mm (Kalendāra cena: 24Ls - 12mēn.; 34Ls – 24mēn.)

  • GALDA KALENDĀRI:
200mm x 150mm (Kalendāra cena: 15Ls - 12mēn.; 20Ls – 24mēn.)




FOTO GRĀMATAS UN ALBUMI:
  • Foto grāmata atgādina izdevniecības veikumu, jo tiek drukātas, izmantojot līdzīgu tehnoloģiju. Tāpēc rezultātu var salīdzināt ar augstas kvalitātes žurnālu vai grāmatu.
Izveidojiet brīnišķīgu foto stāstu, izstāstiet to draugiem, tuviniekiem... Piemēram, grāmata par kāzām, par mazuļa pirmo, otro... gadiņu, par pasākumiem, ceļojumu, piedzīvojumu... Tā pašu veidota grāmata, kas vienmēr būs īpaša.

~ Cietos vākos:
Izmēri: salocītā veidā ir 22 x 29 cm.
Lappuses: min. 20; max 100
Cena: sākot no 25Ls

~ Mīkstos vākos:

Izmēri: salocītā veidā ir 21 x 21 cm.
Lappuses: min. 20; max 64
Cena: sākot no 20Ls


  • Foto albumi. Var savietot fotomirkļus no kāzām, svinībām, foto sesijas... Bildes variet atlasīt paši vai atstāt to fotogrāfa ziņā.

~ Cena: Cenu nosaka albuma veids (lapu skaits, biezums, ādas vāki utt) un bilžu skaits. Tāpēc katrs gadījums ir individuāls.




KANVAS UN LIELFORMĀTA BILDES:
  • Kanva ir audekls uz kura bilde tiek izdrukāta augstā foto kvalitātē. Pēc tam to uzvelk un piestiprina pie speciāla veidota koka apakšrāmja. Rezultātā, izdrukātā bilde kļūst ļoti līdzīga gleznai, papildus, iegūstot telpiskumu.

Veido interjēru pats! Kanva ir ļoti efektīgs veids kā iedot interjeram vajadzīgās noskaņas. Veido kombinācijās, piemēram, vienas lielas kanvas vietā liekot trīs mazākas, tādējādi veidojot istabā citu noskaņu.

Laba dāvana. Kanva būs interesanta dāvana gan draugiem, mīļotajiem un tuviniekiem, gan kolēģiem un biznesa partneriem.

~ Izmēri un cenas:

20cm x 30cm (20.00Ls); 40cm x 90cm (44.00Ls);
30cm x 30cm (22.00Ls); 60cm x 90cm (51.00Ls);
30cm x 40cm (24.00Ls); 60cm x 120cm (62.00Ls);
40cm x 40cm (29.00Ls); 80cm x 120cm (74.00Ls);
40cm x 60cm (33.00Ls); 100cm x 100cm (80.00Ls);
60cm x 60cm (38.00Ls); 80cm x180cm (119.00Ls);
50cm x 70cm (41.00Ls); .......

  • Lielformāta bildes. Izveido bildi kā plakātu: Lielformāta foto tiek drukātas uz profesionāla, augstas foto kvalitātes drukas iekārtas. Tā nodrošina augstu kvalitāti krāsu toņu un pustoņu attēlojumā gala izdrukās. Drukāts tiek uz speciāla 260g bieza foto papīra, kas pieejams ar glancētu un matētu virsmu.

~ Izmēri un cenas:
30cm x 40cm (7.00Ls); 50cm x 70cm (12.00Ls);
30cm x 45cm (8.00Ls); 60cm x 80cm (13.00Ls);
30cm x 60cm (9.00Ls); 60cm x 90cm (15.00Ls);
40cm x 60cm (10.00Ls);85cm x 120cm (22.00Ls);




FOTO KURSI:
  • Foto kursi palīdzēs apgūt kameru iespējas un spēju kontrolēt rezultātu, lai iegūtais attēls būtu apzināts sasniegums, nevis gadījuma veiksme. Kursos tiek stāstīts par fotoattēla veidošanas tehniskām un radošām iespējām, ieskats dažādu žanru fotogrāfiju veidošanā un kompozīcijas pamatlikumos. Kursus vada fotogrāfs Agris Šiliņš. Sīkāka informācija par nodarbībām - http://adfotostudija.lv/fkursi.html
Kursi paredzēti ir ziemas mēnešos. Precīzs datums vēl nav, jo tas vairāk atkarīgs no grupas komplektācijas.

~ Cena: kursa izmaksas 80Ls (iesk.PVN), var maksāt pa daļām - 40Ls/mēn. Skolniekiem 15% atlaide.




DĀVANU KARTES:
  • Iespēja iegādāties dāvanu kartes, kas ir lielisks un orģināls veids kā pārsteigt tuvu cilvēku svētkos vai kādā citā nozīmīgā dienā.