Rīgas Miesnieks

Oficiālā lapa

 

Ieteikt
 45

 

Rudzu maizes kanapē ar Julilejas dūmdesu, spinātiem, paipalu olu un Cēzara mērci.
Pagatavošana:
Rudzu maizi sagriež mazākos gabaliņos un liek sakarsētā krāsnī apgrauzdēt nedaudz. Atdzesē. Novāra paipalu olas 3 min. Aplej ar aukstu ūdeni. Maizīti noziež ar Cēzara mērci (var protams izmantot arī kādu citu mērci). Tad pa virsu liek spinātus, dūmdesu un paipalu oliņu. Dekorē ar zaļumiem.
Lai labi garšo!

Foto: Guntis Bērziņš
https://www.facebook.com/guntis.berzinsh…
https://www.draugiem.lv/user/122005/

iepriekšējā7. no 178nākamā

Uzkodu receptes

Ievietoja: Rīgas Miesnieks 26. feb 2015 11:42

1 cilvēkam patīk

Citas šīs lapas galerijas